fiore
Fanka BB :)
naturalnie bez znieczulenia
Dziewczyny tak wyglądają obecnie moje nogi
MASAKRA !!!!
As straszne te paskudztwa na nogach!Trzeba cos z tym zrobic!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
naturalnie bez znieczulenia
Dziewczyny tak wyglądają obecnie moje nogi
MASAKRA !!!!
ja miałam gaz przy porodzie z Nati i teraz tez chcę. Ogólnie to ja bym to opisala tak-z moich odczuć,że faktycznie bólu to on i nie zlikwidował ale wprowadził w taką fajna fazę,ze było mi wszystko jedno,czy mnie boli czy nie ;-) Wesoła byłam i było fajnie ;-)słyszałam opinię że ten gaz niewiele daje, ale nie wiem ile w tym prawdy;-)
Ja też chciałabym rodzić naturalnie bez znieczulenia - oczywiście dopuszczam możliwość znieczulenia, jeśli nie będę mogła wytrzymać bólu (takie samo jest zdanie męża - przecież kobiety od stuleci rodzą naturalnie, bez żadnych znieczuleń, nacinań, itp.)! Boję się trochę nacisków rodziny ze strony męża na poród cc - ostatnio babcia lubego (nie wiedziała jeszcze o naszej ciąży) mówiła, że ona bardzo chciała cc i inaczej nie zgodziłaby się rodzić, ale jej niestety nie posłuchali - w konsekwencji jej syn podduszony pępowiną jest niepełnosprawny, przykuty do łóżka po dzień dzisiejszyI że dobrze, że żona brata męża rodziła cc (na żądanie - nie było przeciwskazań do porodu sn), bo kobieta dla dobra dziecka może się poświęcić (to odpowiedź na moje słowa, że cesarka to jednak operacja, ingerencja chirurgiczna)
Myślałam, że teściowie też są za naturą (obydwoje lekarze), ale stwierdzili, że przy sn może dojść do różnych komplikacji i dobrze, że mała urodziła się przez cc
Ale napewno zrobimy tak jak będziemy chcieli i czuli, tylko wkurza mnie takie gadanie, podporządkowane pod sytuację, bo takie odnoszę wrażenie.

Pierwszy porod mialam SN i jakos przezylam bez znieczulenia teraz nawet nie pamietam czy bolalo
Drogi porod CC planowana, nie bolala mnie rana tylko cewnik
Podnoszenie sie po CC to koszmar dla mnie ale jakos przezylam

Bylysmy z siostra u cioci na imieninach Barbary
Potem kuzynka podrzucila mi swojego syna, a ona poszla kupowac prezenty na Mikolaja
Chlopiec ma 5 lat wiec moglam posprzatac jak on sie bawil
Zaraz G kuzyn przyprowadzi swoja corke na godzinke, pobawia sie dziewczyny
Natasha roczek skończy 7.12. jesteśmy w PL a do UK wracamy juz 8.12 więc zrobilismy w ten weekend kilka dni wcześniej imprezkę rodzinna dla niej z tej okazjiJoasia,czy Natka ma juz roczek?A jak nie to kiedy konczy?Bo widzialam foto z tortem,ale inny suwaczke?