reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Dziekuje za zaproszenie do grupy zamknietej:) dziewczyny nie ma co sie za wczasu martwic, wszystko bedzie dobrze:) nie czytajcie za wiele w necie na temat roznych komplikacji itppbo stworzy tylko nie potrzebne zle mysli:) jutro napisze wiecej o sobie na zamknietym :) pozdrawiam i dobranoc mamuski:)

reklama
nie pomogla kapiel wiec zostaje mi spanie glowa boli jak bolala ;-(

tez uciekam spac kochane....
macie jakis pomysl jak oduczyc 4 latka spania z mama?? hehehe sa dni ze spi u siebie a sa dni tak jak dzis ze koniec placz histeria i chce spac ze mna ;-/

Ja też nie jestem za takim samonakręcaniem się i martwieniem za wczasu. Ja ponieważ mieszkam w UK innej opcji nie mam (tzn mogłabym pójść prywatnie ale ceny są naprawdę zaporowe i nie na moją kieszeń)- muszę czekać do 8 tygodnia na pierwszą wizytę u położnej oraz do 12 tyg na usg. I powiem Wam,że wcale nie narzekam. Do lekarza mogłabym wcześniej pójść ale jedyne co by mi zrobił to potwierdził ciąże testem,sama zrobiłam 2 więc jakby mam pewność,że ciąża jest,zresztą brak okresu i moje samopoczucie również to potwierdzają. I jedyne co mi pozostaje to cierpliwie czekać i być dobrej myśli. Gdybym myślała,że coś może być nie tak i musiała czekać kilka tyg do usg to zwariowałabym. Dbam o siebie,wypoczywam wiecej niz zazwyczaj,staram się zdrowiej odżywiać i przede wszystkim mam w sobie mnóstwo pozytywnych myśli i staram się nie stresować.

Cześć dziewczyny nie chce Wam sie tu wtracać ale wolę uprzedzić ze Wasza grupa nie jest zamknięta i każdy może sobie tam wejść i czytać ale już napisać nie. Pozdrawiam i życzę spokojnej i radosnej ciąży :-*

Dzien dobry:)
jak samopoczucie z rana:)????
pbliczylam dzis termin i wychodzi na 5 czerwca:p czyli dokladnie wtedy kiedy urodzil sie moj synek:D mam nadzieje ze mnie nie wygonicie ze swojego grona??:)

a mnie dzis zemdlilo jakk zjadlam kanapke... z moim synkiem wymiotowalam przez 3 miesiace..

dzien dobry dziewczynki! u mnie dzis z samopoczuciem kiepsko, strasznie mnie mdli, rano wcisnelam tylko w siebie suchy chleb. i tak mi sie cofalo. nawet herbatka imbirowa nie pomogla... slyszalam ze migdaly dobrze zjesc przed wyjsciem z lozka, chyba sie dzis w nie zaopatrze. pozdrawiam i zycze milego dnia! jak ja nie lubie poniedzialkow! ;)

reklama
nie pomogla kapiel wiec zostaje mi spanie glowa boli jak bolala ;-(

tez uciekam spac kochane....
macie jakis pomysl jak oduczyc 4 latka spania z mama?? hehehe sa dni ze spi u siebie a sa dni tak jak dzis ze koniec placz histeria i chce spac ze mna ;-/

Mój mały 4 latek zasypia sam w swoim pokoju , ale co noc ok godziny 3 woła mama choć do mnie , więc przechodzę do niego i tak śpimy do rana , męczy mnie to przechodzenie, ale nie chce mi sie czekać aż on znów zaśnie i przejśc do siebie, wolę położyć się koło niego niewiem czy to sie kiedyś zmieni

Do góry