reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

reklama
mnie piersi bola caly czas, wczoraj musialam polozyc sie spac w staniku, bo inaczej nie dalo rady :/ i to juz nie pierwszy raz. jak zdarza mi sie chodzic bez stanika to musze je trzymac tak straasznie bola :) to chyba dobry znak :) chociaz czasmi naprawde bym chciala, zeby az tak nie bolaly

Mój mały 4 latek zasypia sam w swoim pokoju , ale co noc ok godziny 3 woła mama choć do mnie , więc przechodzę do niego i tak śpimy do rana , męczy mnie to przechodzenie, ale nie chce mi sie czekać aż on znów zaśnie i przejśc do siebie, wolę położyć się koło niego niewiem czy to sie kiedyś zmieni

no wlasnei uroki naszych pociech .... ja probuje na wszystkie sposoby oduczac..zobaczymy jak dalej bedzie..juz nawet z pania w przedszkolu rozmaiwalm zeby poruszyla temat ze dzieci spia same itp ..powiedziala ze poruszaja rozne tematy i ze posstara sie tez taki moze to cos da :) tym bardziej ze dla mojego dziecka to co jego Pani powie w przedszkolu to swiete :)

Cześć dziewczyny nie chce Wam sie tu wtracać ale wolę uprzedzić ze Wasza grupa nie jest zamknięta i każdy może sobie tam wejść i czytać ale już napisać nie. Pozdrawiam i życzę spokojnej i radosnej ciąży :-*
Dzięki Bunny.
Problem w tym,że jak się tworzy grupę to trzeba odpowiednio w ustawieniach pozaznaczać i zapewne to nie zostało zrobione...:baffled::baffled:

Dzien dobry:)
jak samopoczucie z rana:)????
pbliczylam dzis termin i wychodzi na 5 czerwca:p czyli dokladnie wtedy kiedy urodzil sie moj synek:D mam nadzieje ze mnie nie wygonicie ze swojego grona??:)

a mnie dzis zemdlilo jakk zjadlam kanapke... z moim synkiem wymiotowalam przez 3 miesiace..
Pewnie ,że zostań .Nigdy nic nie wiadomo :-D:-D:-D

dzien dobry dziewczynki! u mnie dzis z samopoczuciem kiepsko, strasznie mnie mdli, rano wcisnelam tylko w siebie suchy chleb. i tak mi sie cofalo. nawet herbatka imbirowa nie pomogla... slyszalam ze migdaly dobrze zjesc przed wyjsciem z lozka, chyba sie dzis w nie zaopatrze. pozdrawiam i zycze milego dnia! jak ja nie lubie poniedzialkow! ;)
Migdały są na zgagę nie na mdłości.
Na mdłości pomaga przed wstaniem zjedzenie sucharka,krakersa lub herbatnika.:tak::tak::-D:-D:-D
Witam się poniedziałkowo .
Żeby tak mi się chciało jak mi się nie chce :-D:-D:-D:-D
to było by fajnie.
Mam totalnego LENIA !!!!!
Jestem zmęczona na maxa po tym weekendzie.
I niestety chyba się przeforsowałam.Pomimo brania Nospy co 6 godzin pojawiły się znów niewielkie plamienia...:crazy::crazy::crazy:

dzieki As... z herbatnikami juz probowalam i nic, w takim razie zostaly mi jeszcze krakersy i sucharki :) a czy Wam pomagaja te rozne sposoby na mdlosci? na mnie narazie nic nie dziala... i caly dzien mdli. wczoraj jak sie objadlam to nawet bylo niezle. ale nie chce az tyle jesc :)

Cześć dziewczyny nie chce Wam sie tu wtracać ale wolę uprzedzić ze Wasza grupa nie jest zamknięta i każdy może sobie tam wejść i czytać ale już napisać nie. Pozdrawiam i życzę spokojnej i radosnej ciąży :-*
hehe zabawne

Witam przedpołudniowo. Właśnie mój organizm wola o drzemkę buu a ja jeszcze do pracy nie dotarłam, masakra. Juz sie zdążyłam nalatać i zmachac porządnie. Zapisałam się na wizytę na 13,10 (cena mnie powlaiła 150zł +usg kolejna 150 ocipieli)

she na mnie nic nie dziala ale grunt by nie puszczać niekontrolowanych pawi publicznie a tak to jakoś będzie ;) podobno pomaga podjadanie - często a malutkie ilosci, zeb żoładek nigdy nie byl pusty

dzieki As... z herbatnikami juz probowalam i nic, w takim razie zostaly mi jeszcze krakersy i sucharki :) a czy Wam pomagaja te rozne sposoby na mdlosci? na mnie narazie nic nie dziala... i caly dzien mdli. wczoraj jak sie objadlam to nawet bylo niezle. ale nie chce az tyle jesc :)
Odkąd jem bez przerwy coś jak tylko mam pierwsze objawy mdłośi tzn w każdej chwili mam coś pod ręką i dosłownie wystarczy kilka kęsów to nie mam mdłości.;-):-):-)

hehe zabawne

Witam przedpołudniowo. Właśnie mój organizm wola o drzemkę buu a ja jeszcze do pracy nie dotarłam, masakra. Juz sie zdążyłam nalatać i zmachac porządnie. Zapisałam się na wizytę na 13,10 (cena mnie powlaiła 150zł +usg kolejna 150 ocipieli)

she na mnie nic nie dziala ale grunt by nie puszczać niekontrolowanych pawi publicznie a tak to jakoś będzie ;) podobno pomaga podjadanie - często a malutkie ilosci, zeb żoładek nigdy nie byl pusty
Tak podjadanie bardzo pomaga.Dla do tego celu służy suszona żurawina,śliwki,morele ;-):-):-)
Zawsze mam przy sobie i przekąszam kiedy potrzebuję :-D:-D:-D
Cena wizyty i USG lekko powalająca.
U mnie w klinice wizyta 120 i 80 USG ,więc zamykam się w 200 zł.:tak::tak:

dzieki dziewczyny za rady. wlasnie wczoraj jak porzadnie pojadalam to bylo ok. tylko, ze wczoraj jakos mi sie chcialo a dzis na sama mysl o jedzeniu robi mi sie niedobrze :) ale zmusze sie na jakas przekaske :) i dzisiaj po pracy nakupie sobie suszonych owocow :) dzieki
a co do cen wizyt, to moj lekarz zawsze za kazda wizyte kibiety w ciazy bierze 100, niezaleznie od tego czy akurat robi usg czy nie. takze nie jest chyba najgorzej

Witajcie dziewczyny!!!
Podczytuje was od jakiegoś czasu. Postanowiłam sie ujawnić i przywitać was. Postaram się czasem tu zaglądać , ale za dużo wolnego czasu nie posiadam.

reklama
As 76 oj oj szybciutko sie polóż, mam nadzieje ze plamienia szybko znikna

azile29 hej:) witaj:)

widze ze juz do was wymioty ii nudnosci dotarly, wpsolczuje- choc mnie tez to pewnie za moment czeka. Ja pamietam ze te pierwsze tyg to jadlam glownie sucharki;p hehe najgorzej bylo rano:D

Do góry