reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

Wow! zaskakujecie mnie dziewczyny, bo tego się nie spodziewałam. Też się muszę zaopatrzyć w razie coś. To moja pierwsza ciąża i nie wiem, czego się jeszcze spodziewać. A przecież to dopiero początek...

reklama
Sie rozgadaly! W koncu :) szybko sie ubieram (mam nadzieje, ze bluzka ok, bo po przymierzaniu kilku, wzielam w koncu jakas i od azu do kasy...), no i do pracy. Dobrej nocy zycze, bo jak dotre tu za godzine, to pewnie juz wiekszosc odplynie w lozeczkach :)

agasim, jak byłam w poprzedniej ciąży to jakos listopad 2010 nie był zgrany i nie udzielałam sie na tamtym forum, a teraz tak jakos razniej sie czuje bedac z Wami:) i bardzo sie ciesze ze tu u nas tak fajnie:)
wikasik, dzis ogladałam w tv "kobieta na krańcu świata" , bylo o australii i tak Ci pozazdrościłam tych kangurow i misi koala:) mam rodzinke w Au ale jakos nigdy nie bylo czasu do nich poleciec...moze jak dzieci podrosna to sie uda:) a czy ja dobrze mysle ze w maju bedzie u Was jesien?

dzisiaj mój maż zapytał mnie czy wybrałam juz wózek i był wielce zdziwiony jak powiedziałam, ze nie :D wariat
pewnie niedługo trzeba bedzie się pomału zacząć rozglądać, bo taki wybór teraz jest, że oczopląsu można dostać, a ja mam duże wymagania :D może już kase odkładac trzeba
no ale tym razem musimy kupic tylko wózek (jakos się zużywają te wózki) i łóżeczko, bo łobuzy połamały

dzisiaj mój maż zapytał mnie czy wybrałam juz wózek i był wielce zdziwiony jak powiedziałam, ze nie :D wariat
pewnie niedługo trzeba bedzie się pomału zacząć rozglądać, bo taki wybór teraz jest, że oczopląsu można dostać, a ja mam duże wymagania :D może już kase odkładac trzeba
no ale tym razem musimy kupic tylko wózek (jakos się zużywają te wózki) i łóżeczko, bo łobuzy połamały
Kikolek, wózek to wózek.

Mój mąż w dzień kiedy się dowiedzieliśmy o ciąży zapytał kto będzie chrzestnymi :-D

kilolek, my mamy gorzej:) Mamy do wyboru trzy opcje: 1.kupic dostawkę siedzacą do naszego wozka po Stasiu, 2. kupic podwojny wozek, 3.kupic podwojna parasolke od wieku 0, przez ten wybor osiwieje:)

A ja się boję myśleć nawet o imionach, nie mówiąc już o innych "gadżetach".

Boję się, żeby nie zapeszyć i się za bardzo nie spieszyć.

Żeby się udało donosić tą ciążę i żeby było zdrowe...

reklama
hehe ante mój tez ot o pytał ale stwierdziałam,z e pomyslimy jak sie urodzi.

martaik znam ten ból. Jak się Michał urodził to mielismy podwójny wózek i wtedy byłam bardzo zadowolona z tego rozwiązania ale ponieważ Kuba jest bardzo ciężki jak na swoj wiek to szybko przestałam dawać radę go pachać. Teraz mam dostawkę (deseczkę) i jestem bardzo zadowolona ale Kuba jest już dużo starszy, 2 lata temu na pewno by mi z tego zwiał. W sumie jest już duuzy i choddzi am nawet duże odleglości ale do przedszkola mamy 3,5 km i skzoda mi go tak męczyc na piechotę 2 razy dziennie, z resztą na dostawce dużo szybciej

Do góry