reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

fiore Hania mieszka na polnocy w Orvieto:tak: bardzo mi sie podoba to miasto, te kamienice, te widoki..... ach kiedys na pewno tam wroce:tak: Bylismy jeszcze w Terni(tam mieszka mojego G kuzynka), ale Orvieto ladniejsze:tak:

reklama
hejka Dziewczyny :)
nie pisałam bo weny nie miałam :)
czytałam co się stało dla tej dziewczyny Emi i poprostu brak słow, 3 dzieci stracić - ehh to musi byc ból. nawet nie chce mi sie o tym myslec bo az płakac mozna było
u mnie wszystko ok
pozdrawiam Was i pewnie odezwe sie pozniej :)

Witam poniedziałkowo, nadrobiłam zaległości w czytaniu bo wczoraj miałam nalot gości i wieczorem byłam tak padnięta, że nawet nie włączyłam kompa:)
Dziś za to mam big lenia. Jestem sama w domu i miałam tyle planów, że tyle zrobię a póki co zjadłam tylko śniadnie i ogarnęłam domek:)
Tak czytam o Waszych mieszkaniach i domkach i jakoś człowiekowi lżej na sercu. My też walczymy z wykańczaniem góry, też mamy kredyt budowlany jeszcze 15 lat do spłacania ( a starczył on tylko na zrobienie dołu i podniesienie góry). Bardzo chciałabym zdążyć chociaż z częścią góry do maja bo na dole mamy niestety tylko jeden pokój a w 4 to już łatwo nie będzie. Pomocy finansowej też żadnej nie mamy ale przynajmniej wszystko zawdzięczamy sobie:)
Dziewczyny mające dzisiaj wizytę - trzymam kciuki i czekam na dobre wieści:)
As,powodzenia u okulisty:)

Czarna milo czytac Cie spowrotem ;-)
Ja zakonczylam male sprzatanko,corcia pomagala.Potem wsunela obiadek,ja wcisnelam kawalek ciemnego chlebka w siebie i tak sobie teraz lezymy i patrzymy-ja w pc,ona w tv(podnosi jej sie temperatura i taka spokojna jest:-().
S wraca za ok 2 h z pracy,wiec do tej pory sobie polezymy.Ksiazki z biblioteki mi sie skonczyly,wiec zarzuce dvd-"Wywiad z Wampirem" :-)

a mój mały wczoraj też się źle poczuł bo aż o 23 przyszedl do mnie do salonu i zwymiotował mi na dywan :) chyba za duzo wczoraj słodkości zjadł :)

Już po wizycie:) wreszcie moge odstawić duphaston na podtrzymanie:) i moge zaczac jesc normalne witaminki:) dzidzia była tak ruchliwa na usg,że masakra hehe rączki nie przestawały się ruszać:) niestety płeć nadal jest mi nie znana:( nastepna wizyta 5 grudnia może wtedy:) Teraz musze zrobić kolejne badanie moczu i morfologie:)

reklama
WItam się poniedziałkowo;-)
Tak piszecie o domach ...my bedziemy wlasnie robic pokoik dla dzieciaczka,tzn. przygotowujemy go bo wczesniej mielismy duza garederobe. No i teraz zasatanawiam sie gdzie pomieszcze te wszystkie rzeczy:eek: 3 rowery:baffled: itp...ehh jakos trzeba dac rade:tak: My mieszkamy w kamienicy i mieszkanko tez ma 100m. Nie jest to mieszkanie wykupione tylko jak by to powiedziec "lokatorkie". Sa wady i zalety duzych mieszkan:tak: np ogrzewanie zimą spędza mi sen z powiek:eek::crazy: no ale coz...
Czesc dziewczyny!
Chcialam sie przywitac. Do tej pory siedzialam tylko na staraczkach-mamusiach 2012 i obiecalam sobie, ze dolacze do majowek dopiero jak skoncze I trymestr ze wzgledu na wczesniejsze straty.
Witaj Qcz;-) Bardzo mocno Wam kibicuje:) teraz musi byc dobrze :tak:
Już po wizycie:) wreszcie moge odstawić duphaston na podtrzymanie:) i moge zaczac jesc normalne witaminki:) dzidzia była tak ruchliwa na usg,że masakra hehe rączki nie przestawały się ruszać:) niestety płeć nadal jest mi nie znana:( nastepna wizyta 5 grudnia może wtedy:) Teraz musze zrobić kolejne badanie moczu i morfologie:)
Pieszczoszka bardzo sie ciesze ze wszyskto ok :-) I dzidzia taka ruchliwa;-) supcio:tak:

Ja wczoraj po 22 dostalam tel od kolegi ze jego zona jest w szpitalu bo krwawi:-( w czweartek miala miec bbadania prenatalne i to byl 12/13 tc. A lekarz twierdzi ze ciaza zatrzymała sie na ok 6/6,5 tc:eek: A on byla na wizycie w 8tc i bylo serduszko:-( czy to jest mozliwe aby tyle nosić ciąze obumarła?:eek::-(
Dila powodzenia:*
Czy jeszcze ktos ma w tym tyg. wizytę?

Do góry