reklama
Dziękuję As za ciepłe słowa..jesteś jak zwykle niezawodna :***!!!
Proszę bardzo.
Nie stresuj się tylko ,bo to właśnie skurcze i twardnienie brzucha nasila.
Ja od jutra będę próbowała zredukować Scopolan do 3 na dobę i zobaczymy czy się uda...;-)
Mam otwartą szyjkę na opuszkę ,ale tylko zewnętrznie ,więc jeszcze mogę zaryzykować .
Jak będzie gorzej to wrócę na 4 dawki na dobę i tyle.;-):-):-)
wikasik
Jestesmy w komplecie :)
Agus, przytulam serdecznie i prosze odegnac zle mysli! Nielatwo ci pewnie w to uwierzyc, ale dacie rade!
wikasik
Jestesmy w komplecie :)
kilolek
podwójna listopadowa mama
&&&&&&&&Hej dziewczynki,
u mnie nie najlepiej..niestety - znów szpital..brzuch jak skala, szyjka nieznacznie skrócona i jest nieznacznie również otwarta. Mają mi założyć szew, dać zastrzyki na brzuch ( bo leki nic niestety nie dają) i dać zastrzyki na rozwój płuc Maluszka, gdyby się nie udało powstrzymać tego wszystkiego i Dzidzia miała się urodzić przed czasem..bardzo się boję, siada mi psychika, choć na szczęście z natury jestem optymistką i tego powiewu nadziei się trzymam, ale ciężko jest jak cały czas muszę leżeć plackiem, na nic nie mam siły i wtedy różne myśli i obawy do głowy przychodzą..proszę, trzymajcie kciuki za moje Maleństwo, by wszystko jak najlepiej się skończyło..
Buziaczki i przepraszam, że prawie tu nie zaglądam, ale nie mam sił..![]()
ślicznyNie wiem, ktory temat odpowiedni, wiec wstawie fotki naszego synka tutaj (nie sa to medyczne skany, wiec watek lekarski chyba nie pasuje, nie sa to tez zdjecia brzuszka...)
Zobacz załącznik 435455
Zobacz załącznik 435456
Zobacz załącznik 435457
Zobacz załącznik 435458
Zobacz załącznik 435459
agushka - &&& żebyście jeszcze się nacieszyli ciążą
na pewno dacie radę
wikasik - szykuje się łamacz serc
cudowny!
troszkę niewyspana jestem, Barti wołał mnie kilka razy w nocy i jakoś mnie brzuch bolał.
chyba z nerwów, bo wczoraj zamawialiśmy ubranka na allegro, coś szwankowało - dodawało do koszyka, a później tego nie wyświetlało w zakupach. na sam koniec okazało się, że jednak się pojawiło tylko w większej ilości i przeraziłam się, że będziemy musieli kupić 3 komplety body i 4 pajaców. poczytałam troszkę na necie i byłam jeszcze bardziej przerażona. napisałam do sprzedającego, że to pomyłka, przepraszam i zwrócę koszt ponownego wystawienia przedmiotów - jeśli trafię na człowieka, to mi się upiecze, jeśli nie to czeka mnie ostrzeżenie i negatyw.. nerwy mam od wczorajszego wieczora..
wikasik - szykuje się łamacz serc
troszkę niewyspana jestem, Barti wołał mnie kilka razy w nocy i jakoś mnie brzuch bolał.
chyba z nerwów, bo wczoraj zamawialiśmy ubranka na allegro, coś szwankowało - dodawało do koszyka, a później tego nie wyświetlało w zakupach. na sam koniec okazało się, że jednak się pojawiło tylko w większej ilości i przeraziłam się, że będziemy musieli kupić 3 komplety body i 4 pajaców. poczytałam troszkę na necie i byłam jeszcze bardziej przerażona. napisałam do sprzedającego, że to pomyłka, przepraszam i zwrócę koszt ponownego wystawienia przedmiotów - jeśli trafię na człowieka, to mi się upiecze, jeśli nie to czeka mnie ostrzeżenie i negatyw.. nerwy mam od wczorajszego wieczora..
Flaurka
Fanka BB :)
Aguska - zaciskaj kolana!!
wikasik - no no
))
zaneta - jak kupiłas przez Kup Teraz to sprzedający nie może usunąć transakcji tylko po jakims czasie występuje do Allegro o zwrot prowizji a Ty masz ostrzeżenie. Jak przez aukcje to może to usunąć bez problemu. Młode dziecię mojego L kupiło mi wypasiona deske do prasowania, więc juz wiem
) Kosztów nie poniosłam, tylko to ostrzeżenie.
wikasik - no no
zaneta - jak kupiłas przez Kup Teraz to sprzedający nie może usunąć transakcji tylko po jakims czasie występuje do Allegro o zwrot prowizji a Ty masz ostrzeżenie. Jak przez aukcje to może to usunąć bez problemu. Młode dziecię mojego L kupiło mi wypasiona deske do prasowania, więc juz wiem
Witam z rana;-) Lazienka i ubikacja wola o sprzatanie a mi sie nie chceeeee
Aguska trzymam kciuki ze Ciebie i maluszka
Wikasik sliczny chlopiec
zanetaa ja nie wiem co Ci napisac bo sie na tym nie znam
Mam do Ciebie pytanie czy nosisz jeszcze czasami Bartka? Ja staram sie nie nosic Misi ale czasami mi sie zdarzy ja gdzies podsadzic lub przenesc
Ja dzis sie wybieram z kolezanka do lumpkow,moze cos kupie dla maluszka
Kusi mnie niesamowicie
Dzis maja byc wyniki mojej krzywej, a we wtorek na wizyte do ginka ide
Powiedzcie do ktorego tyg ciazy mozna robic usg 3D?
lece czytac inne watki, milego piatku

Aguska trzymam kciuki ze Ciebie i maluszka

Wikasik sliczny chlopiec

zanetaa ja nie wiem co Ci napisac bo sie na tym nie znam

Ja dzis sie wybieram z kolezanka do lumpkow,moze cos kupie dla maluszka

lece czytac inne watki, milego piatku
reklama
she_84
Fanka BB :)
dzien dobry dziewczynki! ja dzis w miare wyspana wiec czuje sie niezle.
agushka, trzymam kciuki!!! bedzie dobrze!!!
wikasik, zdjecia super. ja jeszcze nie bylam ale tez chcialabym zrobic takie, moze za 2 tyg sie wybiore.
teraz zmykam na sniadanko, posprzatam troche domek i bede pozniej.
milego dnia dziewczynki, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i za wszystkie, ktore nie czuja sie najlepiej!!!:*
dorka, mi lekarz powiedzial ze najlepiej do 32 tygodnia
agushka, trzymam kciuki!!! bedzie dobrze!!!
wikasik, zdjecia super. ja jeszcze nie bylam ale tez chcialabym zrobic takie, moze za 2 tyg sie wybiore.
teraz zmykam na sniadanko, posprzatam troche domek i bede pozniej.
milego dnia dziewczynki, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i za wszystkie, ktore nie czuja sie najlepiej!!!:*
dorka, mi lekarz powiedzial ze najlepiej do 32 tygodnia
Podziel się: