Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję As za ciepłe słowa..jesteś jak zwykle niezawodna :***!!!
&&&&&&&&Hej dziewczynki,
u mnie nie najlepiej..niestety - znów szpital..brzuch jak skala, szyjka nieznacznie skrócona i jest nieznacznie również otwarta. Mają mi założyć szew, dać zastrzyki na brzuch ( bo leki nic niestety nie dają) i dać zastrzyki na rozwój płuc Maluszka, gdyby się nie udało powstrzymać tego wszystkiego i Dzidzia miała się urodzić przed czasem..bardzo się boję, siada mi psychika, choć na szczęście z natury jestem optymistką i tego powiewu nadziei się trzymam, ale ciężko jest jak cały czas muszę leżeć plackiem, na nic nie mam siły i wtedy różne myśli i obawy do głowy przychodzą..proszę, trzymajcie kciuki za moje Maleństwo, by wszystko jak najlepiej się skończyło..
Buziaczki i przepraszam, że prawie tu nie zaglądam, ale nie mam sił..![]()
ślicznyNie wiem, ktory temat odpowiedni, wiec wstawie fotki naszego synka tutaj (nie sa to medyczne skany, wiec watek lekarski chyba nie pasuje, nie sa to tez zdjecia brzuszka...)
Zobacz załącznik 435455
Zobacz załącznik 435456
Zobacz załącznik 435457
Zobacz załącznik 435458
Zobacz załącznik 435459

Mam do Ciebie pytanie czy nosisz jeszcze czasami Bartka? Ja staram sie nie nosic Misi ale czasami mi sie zdarzy ja gdzies podsadzic lub przenesc
Kusi mnie niesamowicie
Dzis maja byc wyniki mojej krzywej, a we wtorek na wizyte do ginka ide
Powiedzcie do ktorego tyg ciazy mozna robic usg 3D?