reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

as mocno trzymam kciuki mam nadzieję że twoja mała da radę musi :) trzymaj się dzielnie :)

a ja już niestety nie wyrabiam z łydkami cały czas skurcze łydek i jest to nie do zniesienia pomimo to że biorę magnez masakra :(

trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące
dobranoc majóweczki :)

reklama
As-jestem pewna, że z Karolinką będzie wszystko dobrze!!! Ona na pewno jest dzielną kobitką tak, jak jej kochana mamusia!!! No i na pewno będzie przebojową damą, skoro zdecydowała, że chce się zacząć rodzić właśnie w Dzień Kobiet ;) Z całego serca wierzę, że wszystko dobrze się ułoży! Z wielką niecierpliwością czekam na wieści i wiem, że będą pozytywne! A zaraz przed położeniem się spać obiecuję się za Ciebie i Karolinkę pomodlić! Niech się Wami opiekują Wasi aniołowie stróżowie! Buziaczki dziewczyny!!!
as.jpg

Wpadłam zobaczyć czy sa jakies wieści od As ale widzę,że nie więc pewnie do rana trzeba czekać. W każdym razie As myślami jestem z Tobą i Karolinką.

Juz poranek. Mam nadzieje, ze wkrotce dotra do nas dobre wiesci. Choc trudno wymagac, zeby maz As mial glowe do tego...

Tak swoja droga - pamietajcie zeby przygotowac w komorce grupe numerow telefonow, zeby mozna bylo wyslac hurtowego sms'a po narodzinach maluszkow. To bardzo uzyteczna opcja!

Witajcie dziewczynki.
Przebudzilam sie na siusiu i juz zasnac nie moglam , zaczelam myslec co tam u As i musialam wejsc zobaczyc czy sa jakies wiadomosci... mam nadz ze jest wszystko dobrze ...z niecierpliwoscia czekam na wiadmosci .

Póki co ide sie jeszcze połozyc i popatrzec na tv.

&&&&& i myslami z As i Karolinka :*

reklama
Do góry