she_84
Fanka BB :)
czesc dziewczyny! ja dzis w kiepskim humorze, mimo ze mialam wizyte i wszystko jest ok. chyba przez ta pogode kiepsko sie czuje i jeszcze maz mnie dzis lekko zdenerwowal. po powrocie od lakarza polozylam sie spac i chyba ta drzemka nie wplynela na mnie dobrze. po wizycie mielismy zalatwic kilka spraw, miedzy innymi odwiedzic bank, poogladac posciel i materace dla dzidzi... ale moj maz niespodziewanie musial jechac do pracy chociaz mial miec dzisiaj wolne... no i takim sposobem jestem sama do jutra w tym zlym humorze i nic mi sie nie chce.
no, nic, chyba nie mam natchnienia zeby cos wiecej pisac. mam nadzieje ze u Was dzis lepsze humory.
elcia, problemy z pamiecia i roztargnienie to jedne z moich dolegliwosci ciazowych
wlasnie przeczytalam ze to efekt przejsciowego kurczenia sie komorek mozgowych ktory ma ustapic po porodzie 
milego piatkowego wieczoru Wam wszystkim zycze!
no, nic, chyba nie mam natchnienia zeby cos wiecej pisac. mam nadzieje ze u Was dzis lepsze humory.
elcia, problemy z pamiecia i roztargnienie to jedne z moich dolegliwosci ciazowych
milego piatkowego wieczoru Wam wszystkim zycze!