Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale poki co daje rade
nie wiem co ci jeszcze doradzic .jak chcesz to walcz ale pamietaj ze mm to nic zlego
wazne zeby maluszek rosl i byl szczesliwy to i ty napewno tez bedziesz ;-) nic na sile ;-) po co ma miec zdenerwowana mame ;-)
masz ten spust ze tyle wypijasz 

Tynka hehe to witaj w klubie ;-) u nas w przychodni nie ma pediatry który by powiedział coś rozsądnego bo wszyscy są ostro "za"
Zaktualizuj sobie suwaczek bo masz ciążowy jeszcze
natalka całe życie się człowiek uczyu mnie laktacja się bujnęła więc coś podziałało...
![]()

, no i jeszcze żeby nie czytać nic w internecie

. Tak więc muszę znaleźć jakiegoś na prawdę mądrego pediatrę w mojej okolicy co nie będzie łatwym zadaniem.
;-).
Mieliśmy dziś wizytę położnej, zważyła Julkę i nasza kluska waży już 4250 kg czyli od wyjścia ze szpitala czyli 3 tygodnie temu przybrała 570 gram. Ogólnie zdrowa dziewczyna z niej, jedyny problem to ulewanie i być może przerzucimy się na mleko NAN dla dzieci ulewających. Wiecie coś o nim może?
i w taki oto sposób nie karmię cycem chociaż bardzo chciałam. Teraz już wiem że gdybym postawiła na swoim i nie rezygnowała z karmienia to może by się udało a tak jesteśmy na sztucznym. No cóż teraz już się nic nie zrobi :-(
i jak dostała to mleko, to refluksu nie wyleczyło bo gęstym też potrafiła ulać nawet po 3eh godzinach od posiłku.
pewnie znów kimnie ok. 22 znowu, ale za to pewnie pośpi do 4-5. Lubię takie noce, kiedy śpi dość długo, bo i my jesteśmy w stanie bardziej funkcjonować wtedy...
ale się nie dziwię - po nierobieniu jej 3 dni...) i był o to dramat. Do tego doszła awantura o jedzenie (po 2 godzinach od poprzedniego karmienia... ja karmię go co 3 godzinki i staram się tego przestrzegać, nie wiem jak inne dziewczyny karmiące mm?) i teraz podsypia, budzi się i tak w koło... Eh...