as zobacz jaka wygimnastykowana jestrzeczy niemozliwe staja sie mozliwymi :-d
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
as zobacz jaka wygimnastykowana jestrzeczy niemozliwe staja sie mozliwymi :-d
![]()

Supre sprawa z tymi ćwiczeniamiZakochalam się
![]()

bo linki wkleiłaś
albo lepiej zamieść na wszystkich 3watrkach;-)
Az mi sie gęba cieszyła jak to oglądałam:-)

Mnie te cwiczenia tez oczarowaly. Teraz sie zastanawiam jak sie zabrac do nich w praktyce 

). A oto owo cudo:
buhhhhhhhhhhhh bikini twarzowe dobre.....o prosze Flaurka! nie wiedzialam, ze cos takiego jest w lubuskiem a dawno bym tam juz swojego zaciagnela
Kurcze, szkoda, ze lato sie konczy, bo przegapilysmy hit plazowy: "bikini twarzowe" - modne Chinki to nakladaja, zeby zachowac modny u nich kolor twarzy (komentarz po niemiecku ale on nie jest najwazniejszy, najwazniejszy design). A oto owo cudo:
Baden mit Gesichtsbikini - GMX
Chyba powinnam isc spac, bo mnie glupawka bierze![]()