reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2012

Witam.
I ja dziś porudzę.
Nocka była okropna :szok::szok::szok: jak dla mnie.
Karolinka zrobiła 4 pobudki na jedzenie ,ale to chyba bardziej chodziło o tulenie niż jedzenie :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Ssała kilka minut i zasypiała ,przy próbie odłożenia był ryk nie z tej ziemi...
I tak się bawiliśmy za każdą pobudką ok godziny.
Chodzę dziś więc na rzęsach : Zaskoczony:: Confused2:: Oo:

Bea tak 56 - 62 to typowe 0-3 miesiące ,68-74 to niby te 3-6 miesięcy ,ale to zależy właśnie od długości dziecka.
Na tę chwilę posiadam 2 pajacyki na 68 i są idealne do spania dla małej czyli jeszcze nieco luzu .
Tak na co dzień to my już tylko w rajstopkach ewentualnie legginsach i do tego body ;-)

Za odważne mamy planujące staranka trzymam kciuki &&&
Pieszczoszka i jak u Ciebie?
Jak się trzymasz?
Katasza trzymam kciuki za kolejny egzamin &&&&&&&&&&&&&&

U nas pogoda jest super.
Piękne letnie słoneczko i mała w samej sukieneczce .
Spróbuję iść z nią na spacer zanim uśnie ,to podczas drzemki może coś w domu uda mi się ogarnąć.;-):-):-)
Miłego dnia mamuśki.

reklama
Witam !!!
bea wzrost mierzony jest w kilku odcinkach: od głowy do bioder, od bioder do kolan i od kolan do stóp.
pieszczoszka &&&&&
as wspolczuje atrakcji nocnych:(
U nas nocka w normie tylko o 4 moje dziecko juz bylo wyspan , wic musialam byc cfansza od niego i zapodalam mu suszareczke i synys usnol i spal do 8:).
Mieszkanko ogarniete teraz pora na spacerek a pozniej jakis obiadek
Milego slonecznego dnia zycze.

Pieszczoszka nie wiem jak u was sądy obłożone ale myślę, że do sprawy to nie dłużej niż miesiąc. A wiesz na ile zastosowali tymczasowy areszt? No i pytanie czy się będzie żalił na decyzję o areszcie.

Prawnik chce wejsc do aresztu aby Seba napisał na mnie pełnomocnictwo żebym mogła wszystko załatwić.Wtedy z prawnikiem chce pisać zażalenie . Wiem ,że ma puki co 30 dni odsiadki ale czy to sie przedłuży czy mozna skrócić tego to nie wiem.. moze wiecej bede wiedziec po spotkaniu z prawnikiem czekam do 12 i wtedy zadzwonie

reklama
Pieszczoszka ale to Seba powinien napisać zażalenie na decyzję o tymczasowym aresztowaniu. No chyba, że nie został tymczasowo aresztowany a pozbawiony wolności za niestawianie się w sądzie. Nie znam paragrafów w związku z którymi go zatrzymali więc tylko gdybam.

Do góry