reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2012

Mój właśnie zasnął, uśpiłam na rączkach oczywiście, przy dźwiękach kołysanki... :-p także zasiadam dalej do pisania, bo już mam dość - im bliżej końca, tym bardziej mi się nie chce :oo2: no nic, nikt za mnie nie napisze (a szkoda, chociaż zakończenie :-p:-p).

reklama
Flaurka & Mysio - i tak Wam to dlugo zajelo :-p ja myslalam, ze sie jeszcze w ciazy spikniecie :-D Kto jeszcze byl z Zielonej, Carmella?

My dalej skaczemy. Flaurka, niech Hubert wyjasni prosze Oliverowi jak sie szanuje granice cierpliwosci matki :-D Wczoraj usypialam go ponad 2 godziny (sama, bo tatus czmychnal do Hamburga sluzbowo :wściekła/y: ) i maly zlosliwiec jak juz usnal to przespal 3,5 godziny, tzn. cycki nie byly oprozniane 5,5godz. Oj, bolalo :baffled:

Katasza - moja polozna mowila, ze uczucie sflaczalych cyckow jest normalne jak sie laktacja ustabilizuje :-)

aga, staram się myśleć, że to koniec, ale zamiast pisać to wolę bawić się z dzieckiem, a jak śpi, to zamiast głupia to wykorzystać, to na bb siedzę i widzisz :oo2:

mój kupala drugi dzień nie chce robić, oj, będzie dzisiaj masaż, będzie :-D

hejka
właśnie mój mały śpi ale mi w kość daje popalić:baffled: wczoraj obudził się o 23 ja chciałam do spania a on do zabawy:happy2: i jeszcze przed zaśnięciem musiał sobie popłakać no ale w końcu złożył broń. Niech mija ten skok bo boję się że to się dopiero nakręca
tomaszowa she trzymam kciuki za 2 krechy:tak::tak:
flaurka mysiochomis fajnie się spotkać może jak będę u teściów PL i wybiorę się do ZG to się spotakmy pod tym najmodniejszym butikiem;-) a propo walenia kupska to mój uwielbia takową walić podczas ważenia i jeszcze se posika na wagę:-)
fiore zdrówka
joasia79 miłego urlopu w PL
dorka28 to podeślij mi tą waszą pogodę bo u nas po angielsku, wieje i leje
pieszczoszka no mam nadzieję że znajdziesz jakieś światełko w tunelu &&&&
a propo cycków to ja mam mega flaczury:szok: chyba trzeba się za jakimś silikonem oglądać, bo nie długo na plecy będę zarzucać, ale tak to jest jak się 3 ssaki prawie wykarmiło.....

Pozwolono przekazać mi paczke 5kg dla Sebastiana która przysługuje raz na 3 miesiące. W paczce mogą być owoce i jakieś słodycze.Wszystkie produkty sypkie zakazane.
Wierzyć mi się nie chce ,że jestem w takiej sytuacji... Jutro do sądu dojdzie moja prośba o widzenie więc odpowiedz pewnie dostanę około wtorku.Boże jak mi go brakuje:-( człowiek z kasą pewnie był by w stanie dużo zrobić a ja co:-( umówiłam sie z jakimś darmowym prawnikiem na poniedziałek...może coś doradzi?!

reklama
Wasze dzieci maja mordercze instynkty i dusza gasiennice a co ja mam powiedziec o moim? Wlasnie zaliczyl pocalunek z jezyczkiem z zyrafa :-D:-D:-D

Do góry