anik.
Mama Krzysia :)
kugela - wcześnie się uczy, nie ma co
mój dzisiaj dusił ośmiornicę, a od dwóch dni namiętnie usiłuje odgryźć mi nos...
skok się u Ciebie już skończył, czy dalej sobie skaczecie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
mi krew się lała a ten się chichrał jak potłuczony 

no tak gdzie się mogły dwie baby spotkać!Kilolek - witaj w klubie marudnych bobasów. No i tak po prostu na siebie wpadłyśmy - mamy ta sama przychodnię a spotkałysmy się pod najmodniejszym butikiem w Zielonej Górze![]()
oj ja miałam tak samo. A najtrudniej byłozczytać ja po napisaniu. I niestety nie udąlo mi się. A. ją zmęczył szukając bledów, w temacie nie był, wiec kilka merytorycznych błedów pozostało ale ja naprawde nie mogłam juz mi sie cofało jak to czytałam i od razu spac mi się zachciewało (taka była ciekawa)Mój właśnie zasnął, uśpiłam na rączkach oczywiście, przy dźwiękach kołysanki...także zasiadam dalej do pisania, bo już mam dość - im bliżej końca, tym bardziej mi się nie chce
no nic, nikt za mnie nie napisze (a szkoda, chociaż zakończenie
).

Szerszenia pozbadz sie tak samo jak osy tylko 1000 razy tak przy tym uwazaj, bo jak capnie to 1000 razy tak boli (wiem, bo mnie dziabnal kiedys cholernik
)