Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no tak gdzie się mogły dwie baby spotkać!Kilolek - witaj w klubie marudnych bobasów. No i tak po prostu na siebie wpadłyśmy - mamy ta sama przychodnię a spotkałysmy się pod najmodniejszym butikiem w Zielonej Górze![]()
oj ja miałam tak samo. A najtrudniej byłozczytać ja po napisaniu. I niestety nie udąlo mi się. A. ją zmęczył szukając bledów, w temacie nie był, wiec kilka merytorycznych błedów pozostało ale ja naprawde nie mogłam juz mi sie cofało jak to czytałam i od razu spac mi się zachciewało (taka była ciekawa)Mój właśnie zasnął, uśpiłam na rączkach oczywiście, przy dźwiękach kołysanki...także zasiadam dalej do pisania, bo już mam dość - im bliżej końca, tym bardziej mi się nie chce
no nic, nikt za mnie nie napisze (a szkoda, chociaż zakończenie
).

Szerszenia pozbadz sie tak samo jak osy tylko 1000 razy tak przy tym uwazaj, bo jak capnie to 1000 razy tak boli (wiem, bo mnie dziabnal kiedys cholernik
)