Jeszcze nie doczytalam ale odpowiadam po malu, poki maly kimnal, zanim zapomne co komu ;-)
Yolanta - moj ma tak samo - nie chce sie dawac odkladac
Ponadto chce chyba rozwiesc rodzicow, bo od dwoch mi probuje namietnie sciagnac obraczke 

anik - bede wdzieczna jak rzucisz jakies ciekawostki o rodzicielstwie w roznych plemionach. Uwielbiam takie tematy :-) (skoczylam wydzial kulturoznawstwa :-))
Flaurka - nie widze powodu trzymac kciuki za Ciebie u ksiedza. Jak mu nawymiatasz swoimi tekstami to Ci bedzie jadl z reki. Nie boje sie o Ciebie w takich sytuacjach
Mysio - a co Ty myslalas, ze Ci sie przed Flaurka uda ukryc?
I co sie snilo na nowym miejscu?
Yolanta - moj ma tak samo - nie chce sie dawac odkladac
Ponadto chce chyba rozwiesc rodzicow, bo od dwoch mi probuje namietnie sciagnac obraczke 

anik - bede wdzieczna jak rzucisz jakies ciekawostki o rodzicielstwie w roznych plemionach. Uwielbiam takie tematy :-) (skoczylam wydzial kulturoznawstwa :-))
Flaurka - nie widze powodu trzymac kciuki za Ciebie u ksiedza. Jak mu nawymiatasz swoimi tekstami to Ci bedzie jadl z reki. Nie boje sie o Ciebie w takich sytuacjach

Mysio - a co Ty myslalas, ze Ci sie przed Flaurka uda ukryc?
I co sie snilo na nowym miejscu?
Cala ciaza chodzilam w luznych rzeczach (wszystko mnie cisnelo
), przez lato to prawie nago, zeby sie cycki wietrzyly i jakos nie umiem sie przemoc, by sobie cialo uciskac, az mi glupio 

Wiecej zalezy od osobowosci i wychowania niz od tego, czy ma sie rodzenstwo czy nie, moim zdaniem. Zawsze chcialam miec wiecej niz jedno dziecko ale tak jak Wy nie wiecie jak wychowac jedynaka, tak ja nie bardzo wiem, jak sobie poradzic z wieksza liczba dzieci ;-)
a teraz też ma drzemkę, pogoda paskudna więc nie ma co się dziwić.
Ja sie ciesze ze mam tyle rodzenstwa