A ja już chciałam ponarzekać, że Ula się o 5:50 obudziła i spać już nie chciała
Wczoraj was doczytałam ale po chrzcinach u siostry nie miałam już siły pisać. Ogólnie impreza udana, Ula grzeczna tylko znowu mało spała w dzień co zaowocowało histerią w samochodzie w drodze powrotnej do domu. Uspokoiła się i usnęła dopiero jak mąż jej puścił muzykę z telefonu- oczywiście heavy metal
Specyficzne to moje dziecko- kołysanki są interesujące ale nie mają właściwości usypiających. Za to dużo "szatana na basie" działa zawsze
za to podczas imprezy kuzynki śmiała się do wszystkich i gadała.
Dzisiaj idziemy załatwić formalności z chrztem związane. Potem wizyta w żłobku czy może są jakieś szanse na przyjęcie w tym roku no i długi spacer w planie bo pogoda się prześliczna robi. A wiadomo- trzeba korzystać bo nie ma gwarancji, że złota polska jesień potrwa dłużej.
tak czytam o tych sprytnych kurach i przypomniało mi się jak w dzieciństwie byłam u babci na wsi i był tam wredny kogut, który nas (dzieciaki) dziobał po nogach. Poskarżyliśmy się babci i tydzień później był z niego rosół na obiad
Miłego dzionka wszystkim.
Wczoraj was doczytałam ale po chrzcinach u siostry nie miałam już siły pisać. Ogólnie impreza udana, Ula grzeczna tylko znowu mało spała w dzień co zaowocowało histerią w samochodzie w drodze powrotnej do domu. Uspokoiła się i usnęła dopiero jak mąż jej puścił muzykę z telefonu- oczywiście heavy metal
Specyficzne to moje dziecko- kołysanki są interesujące ale nie mają właściwości usypiających. Za to dużo "szatana na basie" działa zawsze
za to podczas imprezy kuzynki śmiała się do wszystkich i gadała.Dzisiaj idziemy załatwić formalności z chrztem związane. Potem wizyta w żłobku czy może są jakieś szanse na przyjęcie w tym roku no i długi spacer w planie bo pogoda się prześliczna robi. A wiadomo- trzeba korzystać bo nie ma gwarancji, że złota polska jesień potrwa dłużej.
tak czytam o tych sprytnych kurach i przypomniało mi się jak w dzieciństwie byłam u babci na wsi i był tam wredny kogut, który nas (dzieciaki) dziobał po nogach. Poskarżyliśmy się babci i tydzień później był z niego rosół na obiad

Miłego dzionka wszystkim.
Nawet jesli kopiujesz z worda czy cus to masz na bb na gorze ramki tekstu opcje ustawienia wielkosci czcionki i mozesz powiekszyc literki do przyjazniejszych oczom rozmiarow
Co do Twojego pytania: a czemu nie mozesz cycowac na weselu? Przestawiac dziecko na inne pokarmy tylko z powodu jednej potancowki to troche duzo klopotu. Ja bym bardziej miala obiekcje, ze tam bedzie za glosno i za tloczno dla dziecka. Na cycka miejsce zawsze sie znajdzie
Strikte industrialne produkty nie majace nawet pozoru zdrowej zywnosci 

Dzis na mnie pare razy pocmokal po raz pierwszy, czyli co? Ja sie mecze z niewyspaniem dla takiego "wyczynu"?
maly drzemie a jak sie obudzi chce isc troche na spacer(mimo kataru),Misia nie poszla do przedszkola,ale juz jej lepiej pojdzie w srode.