pieszczoszka1988
Jestem mamusią
dziewczyny jak kąpiecie maluszki to uszka są nie zamoczone czy bez problemu moczycie tak główke z uszkami???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Ja do przedszkola nie chodzilam, mialam kolezanki w bloku, z ktorymi bawilam sie calymi dniami i nie chorowalam nigdy.
) ale jest dosc niespokojny. Duzo by spal ale kompletnie mu to nie wychodzi
Podejrzewam kolejna odslone skoku 
Może jeszcze do 29 nauczy się ciągnąć z butli... A to u Ciebie już sukces z zasypianiem małego ja nie dam rady co 2 h wstać bo nie będę mieć sił przez dzień... Witajcie.
Anik ciemiaczko moze byc zapadniete jak dziecko siedzi np, jak polozysz bedzie ok. Moj starszy nawet przy rota nie mial zapadnietegoa niektore dzieci maja caly czas wklesle i to wcale nie oznacza odwodnienia:-)Moj tez ma czasem zapadniete ale wlasnie jak siedzi.
Coz niektore moze pamietaja jak bedac w ciazy pisalam ze boje sie chorob przedszkolnych i malego dziecka w domu, nawet padlo stwierdzenie ze nie ma co wyprzedzac czasu i na zapas sie martwica tu prosze, nastał ten czas niestety. Sasiadki maly byl kilka dni na adaptacji i przed wlasciwym pojsciem juz zaczal z goraczka sie bujac i do dzis - 39,5 stopnia
Gil przeze mnie tez byl w 1 roku traktowany jako choroba i trzymalam w domu dzieciaka, po roku sie nauczyłam ( 4 zapalenia oskrzeli w 5 mcy) ze gil to okaz zdrowia i Wy dojdziecie do tego z czasem
Niestety rodzice przyprowadzaja chore dzieci, kaszlace tak ze wg mnie to juz napewno oskrzela
gil od lokcia do nadgarstka i twierdza ze to alergia
chyba na rodziców!!!
Duzo zdrowka dla przedszkolakow i ich rodzenstwa majowego, nasz zerowkowicz tez był gilowy od soboty, powoli mija...na jak długo nie wiadomo..
Buziaki dla Was mamuski i cierpliwosci![]()