Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

) a moze to skok, bo mojemu na pewno za zimno nie jest (ani za cieplo) a tez mi takie szopki odstawia od tygodnia w nocy 
Takze dziec i pies happy, tylko ptaki nie ale jak to takie zniewolone to troche sportu im mysle nie zaszkodzi (nie pozwalalismy na dlugie ganianie tylko raz-dwa w te i we wte i koniec) ;-)
.Kugela no jak mogłaś ha ha ;-).Moja rottweilerka(lata temu) kurę dorwała ,a była w kagańcu .Patrzę kura leży łapkami do góry więc ja w nogi i się do psa nie przyznaję pies za mną ,a kura po jakiejś chwili gdy stwierdziła,że niebezpieczeństwa brak otrzepała się i zbiegła
) - zajezdza u siebie na podworko a spod samochodu wyskakuje zywa kura 

aniolek taki byl cudowny, ze chyba ktos mi go tez podmienil :-) jadl, spal a jak nie jadl i nie spal to tak sie smial w glos, gadal i spiewal jak nigdy jeszcze
oby nocka byla rownie cudowna jak ten dzien i zeby juz tak zostalo!