reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2012

reklama
Pieszczoszka, szkoda że nie wiesz jeszcze nic i do jutra musisz czekać.

A ja w szoku. Dostałam właśnie okres- poprzedni sie skończył 3 dni temu :szok: I czekam... godzina 12, może jeszcze dziś w końcu po prawie ROKU czekania rzyjdzie mi kasa jakaś...

Pieszczoszka mocno sciskam i oczywiscie trzymam kciuki za jutrezjszy dzien
little nina witaj ponownie, jasne ze cie pamietamy :-D
u mnie kwaitkow tylko kilka sztuk z tego 4 storczyki, jeden fiołek, jedna kawa i skrzydłokwiat. Na tym koniec :tak:
noc u nas koszmarna Ola budziła sie cyba z 5 razy od godz 19.00 jak zasneła i spała do 7. Teraz jest marudna no ale zgonie to na pogode bo u nas deszczowo i wietrznie.
Flaurka ale sie usmiałam z tych twoich dystrybutorow...dzieki za poprawe humoru :-D:-D:-D dobrze ze jestes.
Szkoda ze Carmelli juz nie ma ona tez potrafiła całe forum rozbawic jak cos napisała

Pieszczoszka - a jak zakończyła się sprawa tego drugiego chłopaka?

Flaurka ale sie usmiałam z tych twoich dystrybutorow...dzieki za poprawe humoru :-D:-D:-D dobrze ze jestes.
Szkoda ze Carmelli juz nie ma ona tez potrafiła całe forum rozbawic jak cos napisała

Mysiochomis też nieźle daje radę w tej dziedzinie:)) No cóz - Zielona Góra - zagłębie kabaretowe - do usług:)

probuje Was doczytac ale moj synek wymyslil sobie ze najlepsza zabawka bedzie dzis dla niego mama. niekoniecznie musze go nosic, ale mowic, spiewac, robic glupie miny i obowiazkowo patrzec w oczka. jak tylko odwroce wzrok, nawet spiewajac, to jest pisk. nie interesuje go dzis nawet ulubiona mata a mnie boli gardlo od gadania, spiewania i buzia od strzelania min.
kugela, ja tez nasz skok licze juz w tygodniach a nie dniach :eek:

no to by bylo na tyle, wracam do malego piszczka

reklama
Dzwoniłam do ZUSu, nadal nie mają pełnej dokumentacji :wściekła/y::-:)wściekła/y::-( W życiu się tej kasy nie doczekam. Aż mi się wyć chcę...

Do góry