reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2012

reklama
To ja osobiście bym się wstrzymała.

jakiego ja mam mega lenia dzisiaj- masakra zupełna. Dobrze, że wszystko w domu zrobione, po południu tylko ryż ugotuję i obiad gotowy. Chyba rozłożę łóżko i poczytamy sobie książkę z Ulą.

my juz po drzemce porannej :) jesli chodzi o rozne odglosy to na moim nic chyba juz wrazenia nie robi. wczoraj jak wracalismy ze spaceru, Maly spal, a u sasiadow z dwoch stron zaczely szczekac tak okropnie psy, a on nic nawet sie nie poruszyl, spal w najlepsze :) to ja sie wystraszylam, a on nic
a z tym kichaniem, to tez tak robilam jak kugela, smialam sie i jeszcze dodatkowo mowilam tak glosno "aaaaa psik" i spiewalam "sto lat, sto lat...":) tak samo jak Maly kichnie i tak samo jak ktores z nas. i przy tych moich wyglupach Maly smieje sie w glos :)

Hejka!
pieszczoszka u nas kichniecie Frankowi nie przeszkadza:tak:Super ze Seba dostal prace:tak:
Katasza ja tez mam lenia:baffled:a pogoda taka ze masakra:angry:
U nas noc masakra,maly po polnocy budzil sie co chwile i nie chcial spac:no:Ja jestem padnieta,zaczyna mnie glowa bolec:baffled:
Na fb przewaznie wchodze zeby pograc,czasami wklejam zdjecia,pokomentuje i tyle:tak:
Jak zwykle juz nie wiem co komu:zawstydzona/y:
Mlego dnia zycze

Flaurka u nas to katar jest dopiero od 2 dni, to chyba dopiero sie rozwija:), ale pewna nie jestem czy to nie od zebow...Amelia miala zawsze katar jak zeby wychodzily...sama niewiem, moze pojde i sie jej spytam

lekarka zbada na pewno - upewnisz się co i jak.

A ja własnie dzwoniłam no żłobka, do którego maluch pójdzie od stycznia i jestem mile zaskoczona, bo mi pani powiedziała, że od stycznia własnie ten żłobek dostanie dofinansowanie z UM i będzie taniej:) No i tak sobie mysle, że to dobra rekomendacja, bo to prywatny żłobek a UM chyba tak bez niczego dofinansowania nie da, jakieś dobre rzeczy musiał tam dojrzeć. No i żłobek ma klika lat, ale od tego roku ma nową siedzibę - wszystko nowe i czyste, przestronne pomieszczenia. Oby maluchowi dobrze tam było.

reklama
Do góry