reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2012

Mysio - a Twoja dieta? nic nowego? wygląda to na alergię.. może być kurz, mogą zwierzaki.. konieczna jest wizyta u alergologa tylko jak biedak wytrzyma przez weekend?

zapłaciliśmy za przedszkole, zrobiliśmy zakupy w tym produkty na tort i jesteśmy na zero do 27:/ oby któraś babcia dała kasę zamiast prezentu (taaak, jestem niedobrą matką)..

tak, więc jutro biorę się na pierwszy w życiu tort. czekoladowy:) wygląda na łatwy do zrobienia, ale wiadomo - szczęściarz:) trzymajcie za mnie kciuki, bo w razie "w" nie stać mnie na kupno awaryjnego:)

e: As - a czym one się różnią? te moje są jak małe ćmy, takie czarne. ewidentnie są to mole. no już nie wiem co robić, wysprzątałam wszystko, a one dalej skądś wyłażą..

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :)

Mysio
- a może to ropne/łojotokowe zapalenie skóry? Objawia się podobnie... Ale fakt, najlepiej do dermatologa :(

Ptyś śpi, mam wolną chwilkę :) Ogólnie to od kilku dni dziecka nie poznaję, takie grzeczne :D Czyżby mu tak miało zostać? Zupkę dzisiaj zjadł, tylko mamy jeden "problem" - nim ją zciamka, to ta zdąży zalodzieć... chyba będę partiami ze słoiczka wkładała na miskę, a słoiczek w podgrzewaczu trzymała...

Zanetaa - &&& za tort :))

Kiedy można podać dziecku na deserek jabłko z biszkopcikiem?

I tak - miałam coś jeszcze napisać, ale mi z glowy wypadło :D

Zanim napisze cos o cmach (a znam sie na nich ze hej! rok z dziadami walczylam:wściekła/y:! i wygralam :-D) i innych Waszych sprawach napisze egoistycznie o sobie - dopoki dziecko wogole da mi jako-tako pisac, bo problem mnie nurtuje bardzo ;-)

PYTANIE
: czy Wasze dzieci tez sa takie dziki w tym wieku, czy tylko moj taki? Z daleka jak oglada ludzi - o.k. Jak 1-2 osoby zajrza do wozka - wporzo. Ale... jak ktos chce go dotknac - odwraca sie i probuje uciec. A jak dzis bylam u kolezanki i ta kolo niego usiadla (polozylam go u niej na wersalce) to dostal takiej histerii, ze az musialam ja poprosic aby mnie zostawila sama z zalanym lzami synkiem (u niej w domu) i cycowalam go tak dlugo az sie uspokoil (nic innego nie pomagalo). A wczesniej mogla go nosic nawet na rekach! W domu odsypial ten "koszmar" ale chyba mu sie to snilo, bo sie 3 razy budzil zaplakany i musialam go utulac i wycycowac aby sie wyciszyil :szok: To taki naturalny etap rozwoju czy mam malego dziczka? Gabrys Mysiochomis pozwala sie wytarmosic calemu dziekanatowi :sorry:

Kugela ja mam to samo... nawet dziś rehabilitantka zwróciła mi na to uwage...dosłownie Ali zobaczykogos obcego a nie daj Boze jak podejdzie i w dodatku sie odezwie...to jest taki ryk ze szok!!!:wściekła/y: Powiedziala ze widać iż dziecko przebywa głównie ze mną i ze moge w pozniejszym czasie miec problem:dry: Mami cycuś rośnie...:confused2:

anik - prędzej chrupki kukurydziane, bo biszkopt z glutenem (tak myślę). mnie też już korcą chrupki;)

kugela - Hanusia jest otwarta na nowych ludzi, nie ma problemu z gadaniem, uśmiechaniem się i noszeniem, ale u mamy dalej najlepiej:) jak ma zły humor lub coś jej dolega to tylko mamusia pomoże. jak na razie nikogo się nie boi:)
zdradź mi jak sobie poradziłaś z latającymi paskudami!

Amelka co prawda najpierw się przygląda ale wszyscy się do niej uśmiechąją więc i ona się uśmiecha .Ale z tego co pamiętam tak koło 7 miesiąca dziecko może się bać obcych,ale potem to mija ,a i tak mama przez parę lat będzie całym światem .

Mikołaj uwielbia ludzi. A niech ktoś do niego zagada to większej radości nie ma:) Ale są osoby, których się boi. dwie takie spotkaliśmy... Wystarczy, że się do niego zbliżyły i ryk....

reklama
anik wiem ze sa biszktopy bezglutenowe tez .... ale te z glutenem to od nastepnego miesiaca;-) moj juz dostal od babci chrupka w rece ale nie wiedzial co z nim ma zrobic przygladal mu sie z zaciekawieniem :-p fajnie to wygladalo :-pale poki co jeszcze zaczekam jeszcze troche i spróbuje w koncu dac ale do buzi ;-)
moj tez sie nie boi nikogo poki co..przyglada sie i potem odwzajemnia usmiechy ;-)

Do góry