Katasza przykro mi z powodu tesciowej i &&& mam nadzieje,ze jakos sie usystemuje,bo wiem ze taka sytuacja jest smutna i ciezko zyc "radosnie" :-(
Olissia ale rozrabiaka;-)
V tez taka byla,pamietam jak "wypadla" z fotelika samochodowego,postawionego na tapczanie - miala niecale 4msc,wyrzucila sie do przodu i zleciala na tylek-na szczescie

.Leo za to b.spokojny jest.Mam wrazenie ze slabiej sie rozwija od siostrzyczki,ale ona za to za szybko sie brala za wszystko.Przejrzalam co kiedys podala
Wiki o rozwoju dzieci i nie martwie sie,bo wiem ze robi wszystko co powinien,a wiek nadal ma korygowany,wiec moze robic cos wolniej,a on i tak niektore rzeczy robi o wiele szybciej.Dzis np.przesunal sie z pol metra do przodu, po zabawke.Szczesliwy byl jak nie z tej ziemi,ze mu sie udalo :-) ,a do tego zapomnial sie gapiac z siostra w tv i siedzial pare sekund z prostymi plecami bez oparcia-az sobie przypomnial

Przeczytalam tez,ze dzieci w tym okresie urosly srednio o ok.10-15cm,wiec tylko geba mi sie smieje od ucha do ucha ze nasz juz 23cm nadrobil :-) Ale sie dzis chwale,ho ho

Pytanie w sprawie ubranek mam.Moge tutaj? Wiem,ze rozmiar rozmiarowi nie rowny,ale musze ubierac malego w body (np. h&m) na 80cm,bo 74 go ciagna w kroku,macie tak podobnie,czy tylko Leo jakis dziwny jest

Bo reszta ubranek to 74(niektore wieksze jak bluza itp) i tylko jak mi zaczal tak rosnac to mam problem z tymi body,zawsze o rozmiar wiekszy od reszty(nie liczac pierwszych-kruszynka:-()
Koncze,bo przyjechal S z pracy,a mnie sie na szczescie poprawil humor.
Dobrej nocy,moj panicz spi juz od 1,5h,a V przespala 4h w dzien i teraz mnie wykancza
A...
WIKASIK cale dni poza domem,spaceruje sie i korzysta z wiosny.