reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Mój juz śpi 2 h :eek: aż boje się nocy...:unsure: ciekawe kiedy sie obudzi:confused2:

ale cisza i na fb tez ...i to od kilku dni tak spokojnie ...

Olisiaa i jak tam rozmowa ???????????????????????

reklama
Hej :)

Gabryś dziś dziwnie wyciszony i spokojny... nie płacze, leży bawi się dydem i tak od 7.00 rano... Czyżby cisza przed burzą :p
Dziś na spacerze przebiło mi się koło od wózka... Ciocia wpadła na pomysł": idziemy do wulkanizacji :p
Także podbijamy do pana w zakładzie i pytamy czy naprawi nam koło do porszaka :p No to pan mówi że oczywiście. Przynosi lewarek klocki pod koła i zaczyna ściąganie flaczka. Odczekałyśmy 30 min i koło było nówka funkiel nieśmigane :p za całe 10 zł.

Czekam aż ugotuje się woda na kąpiel Gabrycha i zaraz zaczniemy usypiać.

SUZI :********

Buziam :*

Ja mam dzis juz dosc, ale jestem padnieta byle zeby wytrzymac do kapieli

Olka w dzien niechce mleka pic, jak rano w nia wcisne 120ml to do 5-tej nie pije wcale, wody tez za bardzo niechce...ogolnie to odbija jej tak, ze ja juz wymiekam

Pieszczotko gotuję wodę w garnku i czajniku bo jakbym chciała puszczać ciepłą z kranu to bym musiała z małym do 20 czekać... niestety mały jest już padnięty o 18.30 i woda w piecu nie zdąża się nagrzać i dlatego gotuję.

Mój Seba od 3 dni ogląda jakieś anime nowe i musi nadrobić 70 odcinków :p nie mogę się odzywać nawet bo on ogląda po hiszpańsku część i musi się skupić bardziej na tłumaczeniu... mogli by wszystkie odcinki na angielski potłumaczyć...

reklama
Do góry