reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Wiem że będą warte kupę kasy, niektóre z tych, które ma są już warte kilkukrotnie więcej niż cena za jakie je kupił. Zwłaszcza, że wszystkie ma idealnie skompletowane, z instrukcjami ulotkami, pudełkami i innymi cudami.
Powiem szczerze, że wole klocki, niż jakby miał latać po imprezach czy coś.

Mimo wszystko- śmieszne to troszkę ;)

reklama
Oj widzę,że się tu sentymentalnie troszkę zrobiło :)
Ja na bb trafiłam w pierwszej ciąży,zaczęłam pisać z dziewczynami na listopadzie 2010-z którymi zresztą do dziś mam kontakt-ok rok temu przeniosłyśmy się na fb i tam codziennie sobie piszemy a w weekendy imprezujemy ;-)
No i jak zaszłam w druga ciążę to od początku tu pisałam-nie tak często jak inne bo wtedy jeszcze 2 razy w tyg pracowałam no i Nati -wtedy 9 miesięczna była i wymagała ode mnie sporo uwagi i czasu-więc nie miałam całych dni na siedzenie przed laptopem ale w miarę wolnego czasu i możliwości czytałam i pisałam :)

My po prawie 3h spacerku:-) Młoda śpi a ja odpoczywam:-)
Katasza jak najbardziej trzeba coś zorganizować tym razem już z maluchami:-)Faktycznie chyba tylko my 3 zostałyśmy na forum a szkoda im nas więcej tym lepiej:-)
Fiore kciuki za to żeby wujek google się pomylił:-) Miłego weekendu z rodziną:-)
Pieszczoszka już wiesz że nie warto oddawać w taki sposób rzeczy:-)
Little Nina twój mężczyzna ma fajne hobby:-)
Natalka ja też bym się zemściła na mężu za coś tak strasznego i to jeszcze ciężarnej:-)
Buziaki dla kolejnych półroczniaków:-) My będziemy świętować za 6 dni:-)
Ja na forum dołączyłam późno bo chyba jakoś w lutym albo i później ale podczytywałam wcześniej:-) Fajnie jest mieć wirtualne koleżanki które przechodzą przez to samo i wiedza jaką macie też jest bezcenna:-)
Miłego popołudnia:-)

musialam dziecko spac polozyc i wstawic mu zupke :)
andav, ja myslalam ze Ty pozniej dolaczylas bo nie pamietam Cie od poczatku. albo sie malo udzialas, albo przez jakis czas Cie nie bylo albo mialas inny obrazek :) za to nnajbardziej z poczatkow tego watku pamietam As, suzi, fiore, czarnule i martaik. byla tez wiki ale ona stracila swoje malenstwo :(
She bo ja pamietam ze jakos sie przywitalam i od czasu do czasu cos pisalam ale wszyscy to zlewali i moje komentarze odbijaly sie echem wiec pozniej tylko czytalam i za bardzo nie pisalam :zawstydzona/y:

Ale fakt pamietam tez fiore i as ze cos sie klocily:szok::-D fajnie ze tu trafilam- nie znam was a jednak znamy sie bardzo dobrze!

Suzi dziekuje za komplement :*** ja ci juz kiedys pisalam przy zdjeciu alusia- ze bardzo sie ciesze ze go masz przy sobie, bo pamietam jak pisalas ze sie boisz ... zobacz warto bylo tyle zcekac i tyle cierpiec!!

Hej :)

Ja trafiłam tu we wrześniu już, ale na początku nic nie pisałam :zawstydzona/y: jakoś nie umiałam się wstrzelić w Waszą dyskusję :-D ale potem się przełamałam, aż żałowałam, że nie pisałam wcześniej :-D Ale teraz nie wyobrażam sobie bez bb :-)

Dorka najlepszego dla Franusia :* :*

Fiore miłego,spokojnego weekendu :)
Ja podczytywałam Was od stycznia:-)w lipcu w koncu sie przemogłam i napisałam :p Nie pisze duzo,ale postaram sie wiecej udzielac:tak:

Moja Emka zasneła a ja musze sie wziasc za prasowanie bo odkładam cały czas a kupka rosnie.

Witam dziewczyny:*
Nareszcie was doczytałam ;-)
Ja dzisiaj caly dzien po za domem ,wpierw od rana na miescie a potem dwie godziny na spacerku z malym i dzien zlecial ;-)
Kurde specjalnie wziełam i poszukalam kiedy to ja do Was przyłaczylam ...wiec od pazdziernika was podczytywalam ( szukalam jakis majowek i ta strona mi 1 wyskoczyla ) a pozniej zebrałam troche odwagi i przylaczyłam sie w grudniu :-) no to juz zaraz rok jak bede z wami :-) fajnie :-)
Andav mnie tez na pocztaku troche zlewały :-pale ja pisaałam mimo to :-p i oto dotrwalam az do teraz i nie wyobrazam sobie zeby mnie tu nie bylo;-) no choc podczytac musze jak nie mam czasu napisac :tak:takie uzależnienie:-)

Dorka :**** dla Franusia :-)

mykam pić kawke i jeść muszelki w czekoladzie :-p

Dorka :* dla Franka :)

Natalka - no ja Ci dziękuję za te muszelki, ja sie kawą zatykam.... ale zaraz wyśle brata po jakieś niezdrowe coś :p odwiedził mnie dzisiaj to poleci ;)

Anik :**** smaczne byly nie powiem :-) zjadłam 3 i jestem pełna :-) bo to jakies big muszle :-) z dżemem i czekoladka ooo takie : images.jpg

reklama
Do góry