reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

reklama
Kupiłam właśnie DADY w biedronce;) teraz jest edycja limitowana.I na pampersach jest z przody głowa renifera a z tyłu ogonek :)

boskie są, lecę do biedrony zapas na święta zrobić:-D
swiateczna (1).jpg

ale mi ochoty na ciacha narobiłyście..
chyba zima idzie faktycznie, sama nie wiem co bym zjadła; najchętniej wszystko... gr

Hej
Ja odkryłam bb jak mały miał ponad miesiąc szukałam informacji na temat kolek czy coś takiego ...
A nie udzielam się za wiele bo czuję się olana heh:) ale pisze czasem mimo wszystko a doczytuję codziennie wszystko więc jestem na bierząco...jakoś dziś weny nie mam kompletnie :( musze się wbić w rytm :-D

a po ile sa w ogole Dady 4 ??? ktos sie orientuje ??? zawsze jak jestem w Biedronie to zapomne zobaczyc :dry:

Tu trzeba pisać do upadlego :p w końcu jakiś post zostanie zauważony :p

reklama
Do góry