reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

trochę za wcześnie na te renifery, no ale skoro już w sklepach choinki ubrane..:baffled:
my ostatnio przeszliśmy na 4, ale jak je Mój P. zobaczył to stwierdził, że brzydki mają obrazek /hipcio/ i że Mlody ma w za małych 3-kach chodzić, bo tam byl super lew..:rofl2:

reklama
my dopiero drugi dzień w 4 jesteśmy, jak na razie to tylko pamper od samego początku używamy. A ten renifer przesłodko wygląda:-D

ja bb odkryłam przypadkiem i to bardzo szybko bo jak zaczęłam czytać to dopiero kilka stron było zapisane:tak: i tak jak chyba każda tu obecna nie raz byłam olana:-D hehe
malutki śpi od 20 a my oglądamy rodzinkę pl i leniu****emy:tak:

trochę za wcześnie na te renifery, no ale skoro już w sklepach choinki ubrane..:baffled:
my ostatnio przeszliśmy na 4, ale jak je Mój P. zobaczył to stwierdził, że brzydki mają obrazek /hipcio/ i że Mlody ma w za małych 3-kach chodzić, bo tam byl super lew..:rofl2:
Lew był rewelacja, bardzo na miejscu :-D
Pieszczoszka własnie dlatego napisalam ze mi sie w dupci poprzewracało :zawstydzona/y: mlody u tesciow ma dady, I fak 4 dadowe sa wieksze od pampersowych :tak:

witajcie Dziewczyny pewno mnie nie pamiętacie już klikałam z Wami troszkę na początku ciąży a potem zniknęłam, tak wyszło jak wyszło za długo by pisać. Wpadłam by napisać Wam, że jestem szczęśliwą mamusią Bartusia, który urodził się 16 maja 2012 w szpitalu Św Zofii w Warszawie. Gratuluję Wam wszystkim wspaniałych pociech i pozdrawiam serdecznie

Widzę, że dziś czas wspomnień...
Ja jestem z Wami od września, trafiłam tu jak szukałam czegoś o ciąży, i tak jak She na początku pisałam z pracy a potem już na zwolnieniu no i... jestem uzależniona od bb jak to mój mąż mówi:)

U nas dzisiaj dość napięta atmosfera w domu, W wpada ze skrajności w skrajność albo jest wściekły albo ma głupawkę, jak tak dalej będzie się zachowywał to zwarjuje z nim, do tego Mateusz dziś mega niegrzeczny i Olka marudna:baffled:

Dziś podali w lokalnym radiu komunikat o tym, że zamykają firmę W - zatrudnia sporo ludzi więc pewnie dlatego media się tym zainteresowały. Całe to zamieszanie odbija się na robotach na naszej górze - W stracił zapał.
Oj chyba ciężki weekend przed nami...

my teraz tylko dadę, bo już nie chciało mi się polować na promocje pampersa.. a pampersy zakładałam głównie na noc a i tak potrafiły przeciekać; owszem przy dadzie też się zdarzyło, ale dużo razy mniej..
a w ogóle mam wrażenie, że Młodzian w 4 więcej sika; zobaczył, że ma trochę luzu to szaleje:-D:-D:rofl2::-D:-D:-D

a ja na bb trafiłam poprzez wątek o porodzie w Gorzowie, później na forum lokalne, a dopiero jakoś tak na majówki; podczytywałam regularnie, ale nie zawsze miałam czas odpisać; chociaż bardziej aktywna w tym wątku stałam się po porodzie; zawsze jak jakieś pytania o dzieciaki, coś męczy i nurtuje- dobrze jest napisać- migiem ktoś odpisze

chociaż mam wrażenie, że szybciej na odpowiedź można się doczekać na wątkach pobocznych, niż tu na głównym majowym
również dołączam do grona czasem olanych ;0

reklama
katasza postaram się zaglądać częściej, choć nie nadrobię zaległości, impossible :-p to może czasem uda mi się z Wami poklikać tematów wspólnych sporo, w końcu mamy bobaski w tym samym wieku

Ostatnia edycja:
Do góry