reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

reklama
Dziekuje za zyczenia dla Franka :) My uzywamy pampersy,G twierdzi ze dady sa niewiele tansze:baffled:.Nam pampersy raczej nie przeciekaja,a maly ma cala noc jednego pampra dopiero rano przebieramy:tak:Mielismy dady2 i bylo ok ale na noc pampek:tak:Teraz maly w ciagu doby zuzywa ok 4-5 pampersow:tak:
Co do forum to ja trafilam tu w 2007 roku jak bylam w ciazy z Misia i wsiaklam :)
Spadam-Dobranoc

Ale cudneeee sa te dady!!! o ja cieeee czemu w aldi nie zrobia takich!! uuuuu ja tez je chce!!!:tak: przesliczne- bo te standardowe juz mi sie znudzily:zawstydzona/y:

To rzeczywiscie widze ze prawie kazda byla na poczatku zlana :-p
Fajnie poczytac kiedy i dlaczego tu trafilisci:tak:

Ewel7 zostan z nami :-)

A kugele wcielo?? chyba Oli zasnal i przygniutl jej dlonie tak z enie moze pisac:-p:-p:-p:-D:-)

marisamm - nawet nie wiesz jak się ucieszyłam z tej edycji świątecznej. Już jakoś tydzień temu kupiłam i chyba po świętach zapas ich zrobię. Gabryś się w lewki nie mieści już, a te hipcie tez mi się nie podobają. Myślałam, że dalej będą szli tropem lwim, bo 2 miały małe lwiątka, 3 większe lwiątka, a 4 psikus - hipcie.

A ja mam dziś dzień dziecka :-D Małż mi właśnie usypia Gabrysiątko, a ja się relaksuję przy herbatce :-D

te w aldi u nas w de tez maja 4 w hipcie- a 3 ki jak sie nie myle byly w lwy- hmmmm moze jedno zrodelko maja te firmy albo te same pomysly´??

Aaaa na forum to ja tez jestem duzo wczesniej :tak: Wczesniej byłam tez pod innym nickiem,glownie chodzilo mi o majówki ;-) ze od początku :-D

Andav :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
jesli chodzi o pieluchy to my caly czas na pampersach ktore czesto mi maly przesikuje. jakos duzo sika ten moj synus. myslalam ze teraz jak budzi sie tylko raz w nocy to bedzie lepiej ale musze go przebrac przy nocnym karmieniu a pampers jest wtedy tak napompowany ze az ciezki. czasami mi przesikuje tak ze musze go w nocy albo rano calego przebierac :/

ide spac, dobranoc! :*

Do góry