reklama

Maj 2012

Dotarłam i tutaj .:-)
My używamy dużo pieluch ,bo my w wielorazowych ,ale mam przynajmniej ten komfort ,że nigdy mi nie zabraknie :-D:-D:-D
Dady kupiłam jak nam prąd na 3 dni śnieżyca zabrała i zużyłam niecałe pół paczki :rofl2::rofl2:

Jak czytam ile Wam tych pampersów idzie to w szoku jestem.
Pampers nie jest po to produkowany ,żeby wytrzymał jak najwięcej czasu tylko po to ,by dziecko nie czuło jak się zsika i powinien być wymieniany jak najczęściej .
Każdy pampers traci właściwości przepuszczania powietrza po pierwszym siku :baffled::baffled: i już wtedy powinien być wymieniony .
Ech długo by pisać i tłumaczyć dlaczego .:-p:-p

reklama
Czy Wyscie sie dzis wsciekly z forum? Tyyyyyyyyle stron :szok::-D Bylismy dzis caly dzien poza domem - malz wzial zalegly urlop, zeby objezdzic sklepy (biedny malz: urlop na shoppingu :-D) i pozalatwiac kilka spraw, wracam a tu na kazdym watku po kilka nowych stron :eek: Ledwo nadrobilam poboczne, na glownym mam 9 stron w plecy i juz dzis ich nie rusze. Ale na weekend pewnie beda tu nudy napudy i sobie spokojnie doczytam :-p

Noc z jedna pobudka:-D Wiec jest dobrze! Dziś jade do kuzyna bo ma prezent dla Laury:szok::-D Jak wroce pochwale sie:-p
Seba na dziś zamówił dla mnie torta:-D Miała to byc niespodzianka ale sie wygadał.
Urodziny miałam we wrześniu ale wtedy było cieżko i torta nie miałam dlatego teraz chce mi to wynagrodzić-Kochany :zawstydzona/y:

Jestem ciekawa jak Laura będzie się zachowywała w nowym foteliku?! Mam nadzieje,że lepiej i nie będzie mi robić cyrków...
Musze jeszcze zobaczyć jak to się montuje:sorry:
Zaczyna się weekend więc dziś pewnie będzie spokój na forum:laugh2:

ciekawe jaki smak bo ja to uwielbiam smietankowe albo waniliowe albo kokosowe :-P mmmm no nie wytrzymam dzisiaj...zatluke cie pieszczoszka :-) smaka zes narobila :-)

my dzisiaj jedziemy odebrac od babki po bujany fotel...nasz wyzinol ducha a synus uwielbia sie bujac:-)

U Sebastiana są pyszne torty nie takie mulate łeee.A jeszcze ten tort będzie robił jego dobry kolega który robił też torcik na chrzciny Laury. andav torcik będzie śmietanowy z owocami z tego co wiem:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry