reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Paulinka - no masakra, to aż jest niesmaczne i to oburzenie? powinno im być wstyd! skarga do rodziców? ile siostra ma lat? 13? nie przejmuj się :) a co do kontaktów.. pewnie w końcu jej minie, a jak nie to trudno, ma rację znajdź siostrę w rodzinie Ł.:)

nie doczytuję wszystkiego, bo zaraz wybywamy z domu, bo wariuję już - wczoraj w deszcz poszłam sama do sklepu, wieczorem przez las, w którym różne dziwne rzeczy się zdarzają, byle tylko wyjść z domu. troszkę mi lepiej, ale to nie to co kiedyś za czasów sprzed dzieci.. wiem, że to nie wróci, ale kurczę - ile można? jeszcze zamknięta w domu jestem, bo jak nie Hania chora, to Barti.. Miśkowi też chyba brakuje szaleństwa, bo wczoraj mnie "dojechał" jak dzieci spały z taką intensywnością jak.. 5lat temu:) i dzisiaj - wrzucił mnie do wanny w ubraniu i zlał lodowatą wodą, a ja się darłam jak nastolatka:D

napiszę więcej wieczorem jak się dostanę do komputera:)

reklama
Karmienie - YouTube ;)

Kradł mi jedzenie z miseczki!
A ja myślałam, że mój Franek brudzi się przy jedzeniu :-D:-D ale po tym filmie stwierdzam, że po jedzeniu jest względnie czysty :)

My mkieliśmy i dadę i pampersy i huggisy. Pampers wygrywa. Huggies kupiłam, bo były z Kubusiem Puchatkiem i nie mogłam się oprzeć:)))) Ogólnie mają trochę inny kształt niż pampki, bardziej kanciaste. Szybciej pieluszka robi się mokra tzn taka bułkowata:)a nieraz pieluszka sucha, a bokiem gdzieś przesikane... Dady jak dla nas wilgotne, przyłożysz rękę do wnętrza pieluszki to czujesz wilgoć, no i kupa mu jakimś cudem zawsze wylatywała bokiem, przodem lub tyłem. Ale trzeba przyznać, że te świąteczne Dady śliczne:)

No i wojna była... Wynik- imię zmienione, ale siostra obrażona na całą rodzinę, bo rodzice stanęli po naszej stronie. A więc było tak: dzwonię do siostry i jej mówię, że nie podoba mi się, że mój syn jest Mikuś i jej pies jest Mikuś. Umowa przecież była inna. Ona powiedziała, że nie wie o co chodzi, wiec mi dała swojego męża do tel. Wytłumaczyłam mu o co mi chodzi, a on jak się na mnie zaczął drzeć to aż w szoku byłam. Że jestem po****na, że się czepiam, żebym się w końcu zamknęła i że mam więcej do niech nie przychodzić. Powiedziałam wedle życzenia i się rozłączyłam, bo widzę, że rozmowa i tak nic nie da. Potem to już się w ogóle zaczęła awantura. Aśka nawet zadzwoniła na skargę do rodziców, ale mama jej powiedziała, że brzydko się zachowali dająć psu Mikuś kiedy nasz mały jest Mikuś. No i mamę też wyzwała i się obraziła na całą rodzinę... A potem napisała, że imię zmienili. A potem jeszcze, że pies był Miki, a nie Mikuś i szwagier mój się pomylił najwyrażniej ( mówiąc do Błażeja - nie mów do niego Mikuś, nasz pies jest przecież Mikuś). Ona w każdym razie nie wiedziała o co chodzi ( i z tej niewiedzy zrobiła wojne) i żebyśmy jej wszyscy dali święty spokój... Aha i siostrą moją już nie jest- mam sobie poszukać siostry w rodzinie mojego Ł....
Brawo! Nie dziwie się, że się zdenerwowałaś, każdy by sie zdenerwował. A siostra musi sobie przemyśleć po prostu...

zwariowałyście?? człowiek z domu się nie może ruszyć bo piszecie jak szalone i trudno nadrobić wszystko i sie wczuć na nowo !! :p

CO do pampersów, ja używam tylko dady.Sprawdzają się super i odparzeń brak!

little super filmik:) Moja to czyściocha mało co brudne jest hehe

Przepraszam za pominięcie kogoś ( ale troche jestem zmeczona)

Lala w nowym foteliku -REWELACJA!!!!!!!! grzeczniutka patrzyła w okno a później spała;)

Kuzyn dal lali w prezencie chodzik który zmienia się w bujaczek,jak dziecko nie chodzi ma pod nóżkami trampolinkę a panel z zabawkami się zdejmuje i może dzieco też na tym jeść ;) rewelacja:) Laura już testuje :p

Paulinka. nie zostaje nic innego jak zakupić szczura i nazwac go odpowiednio... Kurde, nawet jak to pisze to widze, że to zagranie okrutne, bo chcac uderzyć w głupote dorosłych obrywaja dzieci...

reklama
Do góry