Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
tak :-) i z tego co zrozumiałam, przy zamówieniu mam podać numer kuponu? I nie mogę odebrać osobiście, tylko pocztą? Pierwszy raz zamawiam, więc nie orientuję się do końca, a tam jest to średnio wyjaśnione
Justyna zdrówka ! i oby małej nie złapało &&&&&
ostatnie zdjęcie Julci to identyczne jakbym swojego żarłoka widziała te łóżeczka musza byc bardzo smaczne :-) Czarnula fajnie że wróciłaś ;-) i życzę powodzenia z mężem ,oby się ułożyło
Pieszczoszka a ty jeszcze nie obniżyłaś łóżeczka ???
anik - nr kuponu na pewno, a z tą pocztą to nie jestem pewna. i gdzieś się chyba nr kuponu wpisywało przy zamowieniu, nie? teraz nie pamiętam jak to ma być
andav - oczywiscie, ze znalam jezyk, jak inaczej moglabym myslec o germanistyce :-)
zanetaa - moi tesciowie nie sa tacy tylko w stousnku do mnie. Oni sa tacy w stosunku do siebie, swoich dzieci i calego swiata. Z reszta moj maz powiedzial mi niedawno, ze wlasnie dlatego sie ze mna ozenil - bo jestem w tym wzgledzie calkowitym przeciwienstwem jego matki, o 180stopni :-) No ale tez powinien przestac marzyc, ze sie z nia kiedykolwiek polubimy
Katasza - a czy nie bylo tak, ze Ula zle spala pare nocy wczesniej? U nas trafiaja sie fazy marnego spania po ktorych nastepuje kilka dni odsypiania
Fiore - u nas juz ponad 6 tygnodni szaro i szaro, calkowity brak slonca, depresje mozna zarobic
Gdybym ja miala dwa nazwiska, to bylyby niewymawialne w zadnym jezku
Czarnula - witaj po przerwie i && za udana przyszlosc :-)
justynamilka - zdrowka!!!
Hej! Ja już tu nie byłam chyba ze sto lat i nie ma opcji, żebym zdołała nadrobić zaległości, ale meldujemy się, że żyjemy i mamy się dobrze i wreszcie wyszłyśmy na całkowitą prostą (odpukać).
Kugela- Ula owszem, miewała gorsze noce, ale 2 ostatnie były zupełnie ok więc nie wiem co ją na to spanie dzisiaj wzięło. Temperatury nie ma, kaszlu ani kataru też nie więc może biometr niekorzystny ;-)
Agasim- wiem jak to jest jak się już do pracy wróciło Napisz chociaż czasem co u Was słychać .