reklama
anik.
Mama Krzysia :)
zanetaa - 200 

anik.
tak :-) i z tego co zrozumiałam, przy zamówieniu mam podać numer kuponu? I nie mogę odebrać osobiście, tylko pocztą? Pierwszy raz zamawiam, więc nie orientuję się do końca, a tam jest to średnio wyjaśnione 

natalka1704
Fanka BB :)
Justyna zdrówka ! i oby małej nie złapało &&&&&
ostatnie zdjęcie Julci to identyczne jakbym swojego żarłoka widziała
te łóżeczka musza byc bardzo smaczne :-)
Czarnula fajnie że wróciłaś ;-) i życzę powodzenia z mężem ,oby się ułożyło
Pieszczoszka a ty jeszcze nie obniżyłaś łóżeczka ???
ostatnie zdjęcie Julci to identyczne jakbym swojego żarłoka widziała
Czarnula fajnie że wróciłaś ;-) i życzę powodzenia z mężem ,oby się ułożyło

Pieszczoszka a ty jeszcze nie obniżyłaś łóżeczka ???
Ostatnia edycja:
anik.
no ja właśnie pobrałam program do przesłania fotek tam, więc sprawdzę co i jak, a jakby coś, to najwyżej zadzwonię do nich 

andav - oczywiscie, ze znalam jezyk, jak inaczej moglabym myslec o germanistyce :-)
zanetaa - moi tesciowie nie sa tacy tylko w stousnku do mnie. Oni sa tacy w stosunku do siebie, swoich dzieci i calego swiata. Z reszta moj maz powiedzial mi niedawno, ze wlasnie dlatego sie ze mna ozenil - bo jestem w tym wzgledzie calkowitym przeciwienstwem jego matki, o 180stopni :-) No ale tez powinien przestac marzyc, ze sie z nia kiedykolwiek polubimy
Katasza - a czy nie bylo tak, ze Ula zle spala pare nocy wczesniej? U nas trafiaja sie fazy marnego spania po ktorych nastepuje kilka dni odsypiania
Fiore - u nas juz ponad 6 tygnodni szaro i szaro, calkowity brak slonca, depresje mozna zarobic
Gdybym ja miala dwa nazwiska, to bylyby niewymawialne w zadnym jezku

Czarnula - witaj po przerwie i && za udana przyszlosc :-)
justynamilka - zdrowka!!!
zanetaa - moi tesciowie nie sa tacy tylko w stousnku do mnie. Oni sa tacy w stosunku do siebie, swoich dzieci i calego swiata. Z reszta moj maz powiedzial mi niedawno, ze wlasnie dlatego sie ze mna ozenil - bo jestem w tym wzgledzie calkowitym przeciwienstwem jego matki, o 180stopni :-) No ale tez powinien przestac marzyc, ze sie z nia kiedykolwiek polubimy

Katasza - a czy nie bylo tak, ze Ula zle spala pare nocy wczesniej? U nas trafiaja sie fazy marnego spania po ktorych nastepuje kilka dni odsypiania

Fiore - u nas juz ponad 6 tygnodni szaro i szaro, calkowity brak slonca, depresje mozna zarobic

Gdybym ja miala dwa nazwiska, to bylyby niewymawialne w zadnym jezku

Czarnula - witaj po przerwie i && za udana przyszlosc :-)
justynamilka - zdrowka!!!
reklama
Kugela- Ula owszem, miewała gorsze noce, ale 2 ostatnie były zupełnie ok więc nie wiem co ją na to spanie dzisiaj wzięło. Temperatury nie ma, kaszlu ani kataru też nie więc może biometr niekorzystny ;-)
Agasim- wiem jak to jest jak się już do pracy wróciło
Napisz chociaż czasem co u Was słychać .

Agasim- wiem jak to jest jak się już do pracy wróciło
Napisz chociaż czasem co u Was słychać .
Podziel się: