reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Anik: nasza mala zawsze ma inna kupe po czyms nowym ale za drugim razem juz jest normalna!! Dzis jadla zupe buraczkowa :) zobaczymy jutro kupke :p

reklama
tak :-) i z tego co zrozumiałam, przy zamówieniu mam podać numer kuponu? I nie mogę odebrać osobiście, tylko pocztą? Pierwszy raz zamawiam, więc nie orientuję się do końca, a tam jest to średnio wyjaśnione :sorry:

Justyna zdrówka ! i oby małej nie złapało &&&&&
ostatnie zdjęcie Julci to identyczne jakbym swojego żarłoka widziała :D te łóżeczka musza byc bardzo smaczne :-)
Czarnula fajnie że wróciłaś ;-) i życzę powodzenia z mężem ,oby się ułożyło :tak:

Pieszczoszka a ty jeszcze nie obniżyłaś łóżeczka ???

Ostatnia edycja:
anik - nr kuponu na pewno, a z tą pocztą to nie jestem pewna. i gdzieś się chyba nr kuponu wpisywało przy zamowieniu, nie? teraz nie pamiętam jak to ma być:)

andav - oczywiscie, ze znalam jezyk, jak inaczej moglabym myslec o germanistyce :-)

zanetaa - moi tesciowie nie sa tacy tylko w stousnku do mnie. Oni sa tacy w stosunku do siebie, swoich dzieci i calego swiata. Z reszta moj maz powiedzial mi niedawno, ze wlasnie dlatego sie ze mna ozenil - bo jestem w tym wzgledzie calkowitym przeciwienstwem jego matki, o 180stopni :-) No ale tez powinien przestac marzyc, ze sie z nia kiedykolwiek polubimy :sorry2:

Katasza - a czy nie bylo tak, ze Ula zle spala pare nocy wczesniej? U nas trafiaja sie fazy marnego spania po ktorych nastepuje kilka dni odsypiania :tak:

Fiore
- u nas juz ponad 6 tygnodni szaro i szaro, calkowity brak slonca, depresje mozna zarobic :wściekła/y:

Gdybym ja miala dwa nazwiska, to bylyby niewymawialne w zadnym jezku :szok: :-D

Czarnula - witaj po przerwie i && za udana przyszlosc :-)

justynamilka
- zdrowka!!!

Hej! Ja już tu nie byłam chyba ze sto lat i nie ma opcji, żebym zdołała nadrobić zaległości, ale meldujemy się, że żyjemy i mamy się dobrze i wreszcie wyszłyśmy na całkowitą prostą (odpukać).

reklama
Kugela- Ula owszem, miewała gorsze noce, ale 2 ostatnie były zupełnie ok więc nie wiem co ją na to spanie dzisiaj wzięło. Temperatury nie ma, kaszlu ani kataru też nie więc może biometr niekorzystny ;-):-D

Agasim- wiem jak to jest jak się już do pracy wróciło :tak: Napisz chociaż czasem co u Was słychać .

Do góry