reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Witajcie, padam tak mi się spać chce, więc wybaczcie, jeśli komuś nie odpiszę.

Zanetaa, Kugela, anik, współczuję teściowych/teściów.

Czarnula, fajnie że jesteś.

Fiore, Twoja V jest słodka i już po zdjęciach widać, że jest taka "delikatna".

I nie wiem co komu jeszcze, aaa wiem. Z tymi zdjęciami i kuponami to kupon załącza się jako plik pdf przy wysyłaniu zdjęć. Ja też korzystam z kuponów na zdjęcia i już mam z 300 wywyołanych z czego 1/3 juz mi pokradli.

My na dzień dziadka i babci zamówiliśmy kalendarze magnetyczne na lodówkę ze zdjęciem Ninki.

To na tyle, bo od wczoraj mam deficyt snu, mała od 2 do 5 gadała ze smoczkiem a ja mam dość. W dodatku mój R. znów chyba ma złe dni. Spadam. Buziaki

A i jeszcze &&&&&&&&&&& za Aliego!

reklama
Przypomnialo mi sie, co chcialam Wam napisac!!! Jak chcecie prosta laurke, nie wymagajaca wysilku tudziez prosty "odcisk" lapki to mozna po prostu raczke... skserowac :-pMoj zakochany (jak wiekszosc facetow) w technice malz pozwala sie Oliverowi bawic jego sluzbowym kombajnem drukarka-skaner-kopiarka i Oli "sam" sobie skserowal raczke :-) Wyszlo swietnie! Nie wiem jakby bylo ze skanowaniem ale jak macie takie urzadzenie pod reka to sie mozecie pobawic - dzieci wspolpracuja przy tym chetniej niz przy odlewach a wydruk mozna zintegrowac w laurke albo dac po prostu tak albo albo itp itd - zaleznie od fantazji :tak:

annte - chyba pomyliłaś mnie z nutą ;) ja się na teściową nie żaliłam, a jak czytam przeżycia dziewczyn, to już nie narzekam na rzadkie wybryki mojej... :no::no:

Kugela: az wyprobuje bo brak pomyslu :) dzieki xxx

Ja tez nie bede narzekac na tesciowa bo widze ze niektore maja duzo duzo gorzej :(

Witam, my juz po sniadaniu, ale jeszcze siedzimy sobie na tarasie. Dzis sardynki i bialy ser :) po wzorajszym upale nieco lepiej, ale tez cieplo, bo jakies 30 stopni - przesylam wszystkim slonce, bo sie skarzycie, ze szaroburo. Niestety upaly maja tez swoje zle strony, znowu sa pozary. Kolezanki rodzice mieszkaja 1km od linii pozaru i sa przygotowani, by w kazdej chwili uciekac :(

Czarnula ciesze sie, ze wrocilas i duze kciuki, by wam sie udalo!

Dobra cena za zdjecia, chyba bede tez zamawiac bezposrednio w pl, bo tu place 9c (ok. 27gr) za sztuke, a do tego przesylka kilkanascie dolarow...

Wszystkim chorowitkom zycze duuuuzo zdrowia, a opiekunom cierpliwosci!

No i na tyle, bo dziec sie nudzi, trzeba malucha umyc i moze usnie...?

reklama
Do góry