Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam
Ostatnio u mnie ladna pogoda i korzystamy ze spacerow z mala, fakt mi coraz ciezej z tym brzuchem. 2 tyg temu bylismy na USG, zaraz wpisze sie na watku, ale mloda w srodku wazyla juz 2 kg nie wiem jak bedzie dalej bo dosc ladnie rosnie i pewnie bedzie wieksza od Rozali. Zaraz ponadrabiam co u was kochane, ostatnio sie zastanawialam czy nie wartobyloby utworzyc dla mam grupe zamknieta na FB, mamy taka z sierpniowkami 2011 i narazie niezle sie sprawdza bo ja na FB jestem zdecydowanie czesciej bo nawet przez telefon sobie podgladam, no ale to jakbyscie oczywiscie chcialy.
Biedronoczko taka grupa już funkcjonujeZnajdź mnie na fb ( Marta Domańska-Kudłacik ) i Cię do niej dodam.
Ja dzisiaj racuchy, bo nie mogę patrzeć na mięso.

ale tematów było....
teraz sprawdzam czy dziura się powiększa ;-)
niby nic wielkiego, ale zawsze takie niby nic urasta potem do remontu, więc traktuję jak remont, żeby potem się nie wkurzać, że się ciągnie 
ma taki syndrom wicia gniazda, że 

chociaż też większość na kanapie, bo wszystko sobie przygotowałam do krojenia i z dechą na kolanach kroiłam 
lusterko,musiałabym ze 3 ustawić bo mi brzuch wszystko zasłania...
ja ledwo daje radę skarpetki założyć,nikt mi nie chce obciąć paznokci u nóg,a już mi się podwijają,więc w czwartek może uda mi się do kosmetyczki się umówić