reklama

Maj 2013 :):)

ALG to mi brzmi jak hormonalna depresja przedporodowa :> Nie jest tak częsta jak poporodowa ale zdarza się wielu kobietom więc nie jesteś sama! Powinnaś wspomnieć o tym lekarzowi, może doradzi ci jakieś ćwiczenia albo rodzaj akcji stymulujący przysadkę do produkowania endorfin ;) Ja bym osobiście nażarła się truskawek i czekolady a potem zrobiła sobie dzień SPA zakończony zakupami ;) No ale jak to nie podziała to skontaktuj się z kimś, na pewno pomogą ;)

ja już po badaniu krwi, spaer do przychodni prawie zwalił mnie z nóg. Nie zrobie dziś chyba wiele więcej już, bateria już na ostatniej kresce normalnie :DD
Co u was na obiadek?
Ja chyba zrobie empaadas ;)

reklama
Ale zem sie nagimnastykowala...stwierdzilam ,ze sobie zbadam sama ta moja szyjke nieszczesna
dry.gif
Z perspektywy dwoch tygodni to sie cholera skrocila i jakas miekka...Ale wiecie,w takiej pozycji i z brzuchem to ja sobie badac moglam...Zdecydowanie lepiej wychodzi mi badanie kogos niz siebie:dry:

usmiechnieta ja chce krupnik!!!Az sie oslinilam:confused2:

Ale zem sie nagimnastykowala...stwierdzilam ,ze sobie zbadam sama ta moja szyjke nieszczesna
dry.gif
Z perspektywy dwoch tygodni to sie cholera skrocila i jakas miekka...Ale wiecie,w takiej pozycji i z brzuchem to ja sobie badac moglam...Zdecydowanie lepiej wychodzi mi badanie kogos niz siebie:dry:

usmiechnieta ja chce krupnik!!!Az sie oslinilam:confused2:

o matko sama się zbadałaś? odważna jesteś. Krupniku jest dużo zapraszam ;) też go bardzo lubię

usmiechnieta to ja sie szykuje i lece do Ciebie!!

Przebrnęłam przez przygotowania do jutrzejszej wizyty...Czemu mi tak szybko wlosy na glownie nie rosną jak wszedzie indziej???:dry:
Zem sie ogolila wszedzie procz glowy;)wymalowalam paznokcie reczne i nozne.I odkrylam ze moja cera prezentuje sie tak jakbym od miesiecy siedziala w piwnicy:confused2: Wiec nalozylam jakas kupna maseczke...zmeczylam sie tak,ze szkoda gadac..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry