wiolonczela42
Fanka BB :)
W ogóle nie rozumiem kwestii tych testów ( kwestię Craiga rozumiem doskonale) , przeciez Ty w farmacji tworzysz, proszę wyjaśnij mi to , co to za testy i po co Ci to?? Decyzja faktycznie nie łatwa, ja w ogóle nie lubię podejmować żadnych decyzji ja już 3 lata kupuję stól 
Mdła Ci poradzi i kooska, dziewczyny jak to zrobiłyście, ?? jechałyście w ciemno? , jak Wam tam ?opowiedzcie o tym , to szalenie ciekawe , oczywiście jeżeli macie ochotę..
Mdła Ci poradzi i kooska, dziewczyny jak to zrobiłyście, ?? jechałyście w ciemno? , jak Wam tam ?opowiedzcie o tym , to szalenie ciekawe , oczywiście jeżeli macie ochotę..

No tak to sobie wymślili. Co generalnie nie njest złe bo wiadomo jak w swiecie medycznym wszystko zapier* do przodu. I czasami już po samych studiach było widać przepaść w poglądach między moim rocznikiem a "starszymi" koleżankami z pracy. Szkoda tylko że szkolenia sa skierowane do farmaceutów pracujących za stołem. Nie ma tematów które wiążą się z moją pracą zawodową, ani dla tych którzy pracują stricte w przemyśle. A punkty musza zdobyć wszyscy.
no ale czego się spodziewać jak ma 3 letniego brata ( pierwsze dziecko w rodzinie) który ma już wszystko. Będę musiała ostro się nagłowić przed Świętami. Ale już widać różnicę w zachowaniu chłopaków. Mój Wojtek nie ma konkurencji w domu to wszystkie zabawki wyrywał Tomkowi z rąk, a tamten chyba już przyzwyczajony i z uśmiechem chciał się dzielić. Natchnęło mnie to do rozmyślań o rodzeństwie dla Ptyśka, ale M. dość szybko sprowadził mnie na ziemię:-(.