reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Ewcia - dzięki ,jutro pokombinuje, mam nadzieję, że się uda :)
Dzieciaki śpią, a matka zamiast spać delektuje się czasem tylko dla siebie... A jutro będę nieprzytomna... Wiem to, ale nie potrafię oprzeć się pokusie ;)

Co do zagranicznych wyjazdów, to ponoć już teraz z pracą dla obcokrajowców ciężko. Kuzyn męża jest w Anglii i narzeka, ale jakoś do kraju nie wraca ;) Jak praca pewna i za zdecydowanie lepsza kasę, to raczej bym się nie wahała.

Ale mi wstyd ..... Ewcia Ty na hula-hop ,a ja wpierdzielam 3 kawałek brownies a 7 .oo jeszcze nie ma. Oczywiscie mam wytłumaczenie że do jutra sama z dziecmi jestem do południa i potrzebuje energii. jak co 3 dni :) A kiecka ze szmateksu w szafce lezy, chyba ja wyciagne i zawiesze na lodówce.
mój nosidłom tez mówi nie , siedziec ma ochote łeb podnosi jak do siedzenia.
Leskowa z sygnatura nie pomoge , mam wrazenie że w moim wypadku to był cud .Z tym delektowaniem sie czasem tez tak mam , choc padam na pysk , ale do 24 .00 jeszcze nie dociagnęłam.

Witam z rana.
Moje hula hop leży porozkładane w szafie, ale mam nadzieję, że doczeka swojego czasu.
A ja dziś padam na twarz, coś się Maluchowi porobiło, spać nie chce, kopie nóżkami, marudzi i tak do 5. Wtedy już jest pełna świadomość i o spaniu mowy nie ma. To już chyba 4 noc, a ja tracę siły.

Filipiamamo współczuje nieprzespane noce moga dobic, spróbuj brownies, ale uwierz to juz niedługo:) ja moje starsze od 3 dni poje melisa dzis widze piewsze efekty -siedzi na dupie (nareszcie) i całuje mnie po nogach

Dobra dziewczyny bez zbytniej ekscytacji. To był jednorazowy zryw, trwał 5 min. Spalilam z 10 kalorii a wieczorem przed snem przyjelam z 500 :D tez korzystalam z czasu dla siebie i o zgrozo oglądałam program o dietach :p polozylam sie kolo 1 ale juz tu nie zagladalam bo pomyslalam, że zadna matka nie będzie taka nierozsadna jak ja żeby zarywac noc a jutro jeczec z niewyspania. Jak fajnie, że się mylilam :)
U nas też ostatnio jakies wczesne pobudki. Kładę go wczesniej zeby miec wiecej czasu dla siebie :D to potem o 6 juz słyszę kwekanie i wierzganie nozynami.

Dzień dobry wam kochane.

Ewcia ależ to oczywiste, musiałaś uzupełnić bilans energetyczny :) pamiętam jak za czasów przeddzieciowych chodziłam na joge - wyginałam się dwie godziny , potem przyjeżdzałam do chałpy i kolejne dwie siedziałam z głową w lodówce

Mi dziecię na początku budziło się w nocy na karmienie co 4 godziny, a resztę spało, potem zeszło na co 2,5, a teraz jak macha tymi kończynami i marudzi, to nie wiem już ile razy go karmię, jestem tak nieprzytomna w nocy, że tego nie rejestruje.

A wczoraj ja siedziałam do 23, ale też myślałam, że nikt tu nie zajrzy, to siedziałam cicho.

reklama
Przy drugim będzie lepiej:) OBY , moja pierwsza, po żarciu z 3 godziny chciała sie nosić , potem zasypiała i za pół godziny budzila się z głodu , byłam nieprzytomna , jak ja wtedy dziękowałam Bogu , że mam tylko jedno dziecko.
Wiecie kochane tak naprawdę zawsze może być gorzej

Do góry