reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Dumelek musial byc...Jasiek i dumel sa nierozlaczni...

Załączniki

• 1399668889848.jpg
    1399668889848.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 48
Filip tez pala wielka miloscia do swojego Dumelka. Uwielbia wlaczac piosenke;)
Jakas cisza na dworze, czyzby dzis jakies spokojniejsze obchody;)

Ja padam..normalnie wszystko mnie boli, jutro skoro swit najazd tesciow...brrr..ciekawam jak jasiek zareaguje na babcie bo widzial ja jak mial chyba 2 miesiace...jak ja przezyje te dwa dni...

U mnie juz pobudka i juz na mnie wisi. Bo matka to fajny materac jest :/

Haha filipia słyszę że już przestało być cicho :p

Rozebralam sie do kapieli i z przerazeniem patrze na moje ramie czego ono takie czerwone....chodzilam dzis w bluzce z szerokim dekoldem ktory opadal z jednego ramienia i normalnie mnie strzaskalo! Teraz taki opalony bialy pasek ramiaczka od stanika. Szokkkk. Trza dziecię kremem juz smarować bo nie wiadomo kiedy bierze.

Ostatnia edycja:
Dziendoberek
U nas nocka z pobudkami, ale juz do opanowania piciem...
Kurcze wskakuje dzisiaj na wagę ( jak co rano zreszta) i mam kilogram do przodu!!! a dopiero dwa dni nie karmię... nie ma to jak milo zacząć dzień:/

Hej, hej;)
Nie wiem od czego to zależy, ale Luxtorpedę słyszałam tak, że słowa sobie śpiewać mogłam, a wczoraj jakoś tylko dudnienia;) Kurcze, przejrzałam program koncertów i tak troszkę żal się zrobiło;) Ale tylko troszkę;)

U nas dziś dwie pobudki. Jedna po 2 na cyca, a druga po 4 na zabranie do łóżka.

No i jak tu wytrzymać z tą pogodą. Znowu zimno i leje. Nie wiem jak siebie ubrać, jak Filipa i co w ogóle robić w tak porąbany dzień.

Witam się i ja , u nas nocka super żadnych pobudek normalnie luksus dawno się tak nie wyspałam :) jednak świeże powietrze i brak tv działa może trochę z opóźnieniem ,ale działa:)

Camel - super tort ,zdolna jesteś:)

reklama
Dzień dobry.
Evi może to było coś z pogoda bo u mnie też dzisiaj jedna pobudka i od 1-7 ladne spanko. Tez odpoczelam. Ale teraz mamy kratke. Slonce palace a zaraz deszcz.

Ormianka jeszcze w weekend pojesz jakis dobroci i w po iedzialek plus dwa ;)) jatak zawsze mam po odwiedzinach u mamusi ;) nie lam sie. Moze to tylko przejsciowa nie dyspozycja :D

Filipia a mi bardziej niz troszke zal koncertow i studenckich imprez. Och dobrze było żyć bez problemów... jak mówi klasyk "to juz minęło ten klimat, ten luz, ci wspaniali ludzie nie powrócą już" :'(

Do góry