reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2013 :):)

Wiolonczela no cos Ty 10 kg mniej niz przed ciążą? O to mi wlasnie opadły cycki :)

Nie mam wam co opowiedzieć. Gdzie spakowana? Nawet myslowo nie ogarnieta. Malo tego od rana dobijam sie do goscia zeby omowic szczegóły przeprowadzki a ten nie odbiera i nie odpisuje na sms. Juz mnie po prostu mdli ze stresu. Mam ochotę polozyc sie spac i obudzic po wszystkim.
Z m.spinka jak co wieczór ostatnio. Poszlo o szeroko pojete wychowanie i nauke nocnikowania. Uparcie sadzal Młodego na nocnik, ten wstawal, az w koncu zsikal sie obok. No i m. się zdenerwowal ze dziecko nie zrozumialo gdzie ma sikac. I prawdopodobnie to moja wina ze tak go wychowuje. Jak coś miedzy nami w koncu nie peknie to przyszłość widzę w czarnych kolorach.
A tak poza tym to mlody wsadza mi palca w oko i mowi oko oko oko :D tudziez koko bo kurka brzmi podobnie ;)

Z milych rzeczy to zakupilam dzis sobie dwie pary spodni do pracy.

Popieram camel jesli chodzi o robaczka. Najwyzej będą bawić sie na zmianę.
Filipia ja u mnie tez bym w bodziaki nie inwestowala tylko powiedziala wprost ale Ty jestes dziewczyna "z pomyslem" wiec rozumiem Twój zamysl.

Po zakupach pojechalismy do mojej mamy. Ja pierdziu ale komary cięły. Normalnie w bialy dzień w samo poludnie. Szok.

reklama
Ewcia jakiś niepowazny czy cos??? macie umowe? sluchaj Ewcia jakbys nie miała gdzie spać to na kilka nocy wpadnij do mnie z modym, luksusów nie mam , do pracy bedziesz miała koło 100, ale jakbyś miala tonąć , to rzucam brzytwę :) a mlodym tez Ci sie zajme , mój maż tak dojezdza co 3 dni

Ostatnia edycja:
Wlasnie chodzi o to ze przez tel byl bardzo poważny i wyrozumialy. Taki z gatunku równy gość. Nie mielismy do tej pory klopotow z kontaktem. Umowy nie było bo on wciaz mial/ma tam lokatorow na wypowiedzeniu, z którymi tez nie mogl sie dogadać co do terminu wyprowadzki. Ale w ostagniej rozmowie wszystko potwierdził.
Teraz wiem ze durnam bo powinnam cisnąc o jakis papier ale wiesz jak to na odległość. Nie ma, ze to ja do Pana podjade za kwadrans...nikt na darmo paliwa nie chciał palić.

Takze poki co ze slazakami mi sie nie układa za bardzo.

Dzięki Kochana. Jakbym miała rozbijać namiot to wybiorę nocleg u Ciebie. Zawsze to komary dupy nie pogryza. Ale od razu wbijam na trampoline ;)

Ostatnia edycja:
Coz wiesz niektórzy chcą tu swojego Państwa hahahha, ale proponuje serio, szukaj w tych Katowicach jeszcze na olx fajne oferty z dziś , poza tym stamtąd masz wszędzie blisko , no i malżonek tez bedzie miał może lepiej do pracy

ja zmykam , powodzenia Ewcia , ligota fajna dzielnica katowic polecam, fajny park , las, bazylika :) i pyszne lody w dwóch lodziarniach z mega wielkimi gałkami

Hej Kochane.
Marnie widzę dzisiejszy dzień. Noc Kultury i dudnienie do 5 rano. Ale nie tam jakiś koncercik, nie. Chamskie wstrząsy z prowadzącym imprezę. Jak wesele. Spychać bylo jakby mi w pokoju obok dudniło. A o 5 skończyli, to obudził się Filip.
Ja nic nie mam przeciwko imprezom, ale od początku maja co piątek, sobotę i niedzielę coś się dzieje. A dziś Już przegięli po całości.

Uj...to Filipia nie pospalas...
Ewcia...normalnie jakis pech z tum mieszkaniem...facet jakis nierozgarniety i niepowazny...mam nadzieje ze dzis sie odezwie i bedzie ok..

reklama
Ewcia wez mu moze napisz smsa, ze tak sie nie robi. Ty czekasz, masz wszystko w terminach rozlizone - przeprowadzka, praca, zlobek a on sobie tak leci.
Filipia u mnie przynajmniej imprezy w bloku nie bylo i nawet pospalam podczas pierwszej drzemki przed chwila. Moze zdrzemnij sie jak Fi odpadnie. Ja kiedys bardzo bronilam sie przed tym, bo zawsze jest tyle do zrobienia i wolalam posprzatac czy pranie poskladac. Teraz mamy juz takie duze dzieci, ze mozemy zrobic pare rzeczy, gdy one czyms sie zajmuja. Teraz wole byc w miare na chodzie niz caly dzien byc nieprzytomna i zdenerwowana. Bo niestety mam zawsze nerwa jak sie nie wyspie :/
camel jak Ci idzie ograniczanie cycusia?

Do góry