reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
no nie...ja rozumiem, ze weekend, ze Ewcia nie ma czasu pisac...ale zeby nic a nic nie napisac....ojjjjj

u nas dzien calkiem fajny, i spacerek i zakupy spozywcze....

a jutro jesli bedzie sprzyjajaca pogoda to najpierw do kosciola, a potem na bialostockie Planty....pokazemy dzieciakom fontanny i inne atrakcje :)

wreszcie wrzucilam fotki na grupe :)

Ostatnia edycja:
U nas dziś bylo sprzatanie, potem dlugiii spacer, szybkie zskupy na jutro, bo jutro do dziadkow na malinki i grilla wypadamy... Chyba ze pogoda sie popsuje...

A my dziś byliśmy z dziecmi tzn ja i dzieci nad rzeką , córcia brodziła po kolana i wyławiała kamienie piszace :) z chłopem chłodno w kontakcie , jak zwykle nic mu sie nie chciało , i w pamięci mam wczorajszy tekst ,jak próbowałam go przekonać zeby ten garnitur ubrał dla mnie , to powiedziałam mu że ja tez dla niego dużo robię, po czym on dodał, że co ja niby dla niego robię , wnerwił mnie tym tak, że miałam mu od razu ochote pokazać co, ale odpuścilam , ale jest jak jest. Kurcze jakie to chłopy popierdzielone, myslą , ze wszystko jest na zawsze , a gdzie dbanie o związek, pielęgnowanie go, ja nie pamietam kiedy ostatnio spędzilismy miło czas , oby u was było lepiej

U mnie nawrót choroby. W sensie u Mlodego. Gil wrócił i dzis caly dzien z podgoraczkowym. Coz to za cholerstwo nas zlapalo. Mnie juz drugi tydzien gardło boli. M.ciagle smarka i narzeka na zatoki. Masakra.

Ewcia zdrówka . Jak juz wyzdrowiejecie , zaklimatyzujecie sie trochę, to mam nadzieje ze się spotkamy jakoś.
Camell pytałas o te wykrzykniki ja nie mam

reklama
U nas ja przeziębiona, Filip ząbkujący, a mąż narzekający. Tak w skrócie.
Właśnie uporałam się z rykiem znikąd. W ogóle dziwne to moje dziecko ostatnio. Zwalam to na zęba, ale też bacznie obserwuję.

Do góry