reklama
wiolonczela42
Fanka BB :)
zagądam na grupę a zdjęć fifowej z byczenia sie w Grecji ni chu chu, za to dodałam swoje
Filipiamama
Nadrobiłam i kilka wrzuciłam
no nie...ja rozumiem, ze weekend, ze Ewcia nie ma czasu pisac...ale zeby nic a nic nie napisac....ojjjjj
u nas dzien calkiem fajny, i spacerek i zakupy spozywcze....
a jutro jesli bedzie sprzyjajaca pogoda to najpierw do kosciola, a potem na bialostockie Planty....pokazemy dzieciakom fontanny i inne atrakcje
wreszcie wrzucilam fotki na grupe
u nas dzien calkiem fajny, i spacerek i zakupy spozywcze....
a jutro jesli bedzie sprzyjajaca pogoda to najpierw do kosciola, a potem na bialostockie Planty....pokazemy dzieciakom fontanny i inne atrakcje
wreszcie wrzucilam fotki na grupe
Ostatnia edycja:
camel
U nas dziś bylo sprzatanie, potem dlugiii spacer, szybkie zskupy na jutro, bo jutro do dziadkow na malinki i grilla wypadamy... Chyba ze pogoda sie popsuje...
wiolonczela42
A my dziś byliśmy z dziecmi tzn ja i dzieci nad rzeką , córcia brodziła po kolana i wyławiała kamienie piszace
z chłopem chłodno w kontakcie , jak zwykle nic mu sie nie chciało , i w pamięci mam wczorajszy tekst ,jak próbowałam go przekonać zeby ten garnitur ubrał dla mnie , to powiedziałam mu że ja tez dla niego dużo robię, po czym on dodał, że co ja niby dla niego robię , wnerwił mnie tym tak, że miałam mu od razu ochote pokazać co, ale odpuścilam , ale jest jak jest. Kurcze jakie to chłopy popierdzielone, myslą , ze wszystko jest na zawsze , a gdzie dbanie o związek, pielęgnowanie go, ja nie pamietam kiedy ostatnio spędzilismy miło czas , oby u was było lepiej
wiolonczela42
Ewcia zdrówka . Jak juz wyzdrowiejecie , zaklimatyzujecie sie trochę, to mam nadzieje ze się spotkamy jakoś.
Camell pytałas o te wykrzykniki ja nie mam
Camell pytałas o te wykrzykniki ja nie mam
reklama
Filipiamama
U nas ja przeziębiona, Filip ząbkujący, a mąż narzekający. Tak w skrócie.
Właśnie uporałam się z rykiem znikąd. W ogóle dziwne to moje dziecko ostatnio. Zwalam to na zęba, ale też bacznie obserwuję.
Właśnie uporałam się z rykiem znikąd. W ogóle dziwne to moje dziecko ostatnio. Zwalam to na zęba, ale też bacznie obserwuję.
Podziel się: