reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Pam przykro mi:( gdybys nie robila tego testu nawet bys nie wiedziala ze jestes ech

dzewelajna ja mam jutro wizyte i tez mam duze obawy:(

NO ja tez poki co nie chodze do malej:) siedze w domu ale strasznie mi sie nudzi ale czekaja garnki do mycia ktore srednio lubie myc...
A ja jak zwykle przed wizyta prawie objawow nie mam:(

Aska:) zdazysz do leciec do ubikacji bo ja bym nie zdazyla :D

Gosiulek.majowy witaj:) z testami owu to roznie jest:)

nanulika ty korespondujesz meilowo a ja telefonicznie:D

perelka jeszcze nie musiałam biec, ale się właśnie nad tym zastanawiam - czy dobiegnę. Najwyżej zostawię po sobie ślad na wykładzinie.

Iownka będzie dobrze, wytrzymasz :) ja tez nie mogę się doczekać usg..

Citrus masz racje czosnek najlepszy.. :-)

Hej dziewczyny ;)

Ale lecicie 2 dni mnie nie bylo i 22 strony do nadrobienia, niewiem kiedy zdolam to wszystko przeczytac :-D

Hmmm.... i po weekendzie, wszyscy powiadomieni o dzidzi, jedni szczesliwi inni mniej , no ale coz nie wszystkim da sie dogodzic :) I mnie cos chorobsko bierze, gardlo zaczyna mnie bolec i kaszelek :( A dzisiaj jeszcze na uczelnie musze jechac bo juz 2 tyg nie bylam.

Pam tak mi przykro kochana , tule mocno :*

I witam wszystkie nowe majowe mamuski ;)

Ide robic grecka moussake na obiadek bo dnia mi zabranie przez to lezenie w lozku :(

Citrusku powodzenia pierwszego dnia w pracy i daj znac jak bylo :-)

dziewczyny nie wiem czy nie przyspiesze na dzisiaj wizyty okropnie mnie bolalo podbrzusze:( szybko wzielam nospe normalnie jakbym miala okres dostac w dodatku rano cos poczulam mokro wystraszylam sie a tutaj sluz rozciagliwy nie wiem co robic:(

mamolinka90 u mnie tak samo.. powiedzieliśmy w rodzinie a babcia na to smutnym głosem: ale ja już mam 6 prawnuków.. ;p nie spodziewałam się takiej reakcji ;)

reklama
perelka86 bóle podbrzusza to normalne, mi lekarka powiedziała, ze jak bardziej boli ( ma prawo!) to no spe mozna wziac. A śluz też podobno normalne, niektóre kobiety całą ciąże tak mają.. więc się nie denerwuj. ale jak masz możliwość iść szybciej do lekarza to idź na pewno będziesz spokojniejsza.

Do góry