• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Pam przykro mi:( gdybys nie robila tego testu nawet bys nie wiedziala ze jestes ech

dzewelajna ja mam jutro wizyte i tez mam duze obawy:(

NO ja tez poki co nie chodze do malej:) siedze w domu ale strasznie mi sie nudzi ale czekaja garnki do mycia ktore srednio lubie myc...
A ja jak zwykle przed wizyta prawie objawow nie mam:(

Aska:) zdazysz do leciec do ubikacji bo ja bym nie zdazyla :D

Gosiulek.majowy witaj:) z testami owu to roznie jest:)

nanulika ty korespondujesz meilowo a ja telefonicznie:D

Hej dziewczyny ;)

Ale lecicie 2 dni mnie nie bylo i 22 strony do nadrobienia, niewiem kiedy zdolam to wszystko przeczytac :-D

Hmmm.... i po weekendzie, wszyscy powiadomieni o dzidzi, jedni szczesliwi inni mniej , no ale coz nie wszystkim da sie dogodzic :) I mnie cos chorobsko bierze, gardlo zaczyna mnie bolec i kaszelek :( A dzisiaj jeszcze na uczelnie musze jechac bo juz 2 tyg nie bylam.

Pam tak mi przykro kochana , tule mocno :*

I witam wszystkie nowe majowe mamuski ;)

Ide robic grecka moussake na obiadek bo dnia mi zabranie przez to lezenie w lozku :(

Citrusku powodzenia pierwszego dnia w pracy i daj znac jak bylo :-)

dziewczyny nie wiem czy nie przyspiesze na dzisiaj wizyty okropnie mnie bolalo podbrzusze:( szybko wzielam nospe normalnie jakbym miala okres dostac w dodatku rano cos poczulam mokro wystraszylam sie a tutaj sluz rozciagliwy nie wiem co robic:(

reklama
perelka86 bóle podbrzusza to normalne, mi lekarka powiedziała, ze jak bardziej boli ( ma prawo!) to no spe mozna wziac. A śluz też podobno normalne, niektóre kobiety całą ciąże tak mają.. więc się nie denerwuj. ale jak masz możliwość iść szybciej do lekarza to idź na pewno będziesz spokojniejsza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry