reklama
biedroneczka1980
Fanka BB :)
po cichu się witam,
dzis zrobiłam test i spadłam z krzesła bo tam dwie wielkie krechy!!!.Zaliczylismy mała wpadke...od rana rycze ale juz powoli do mnie dociera ta nowina. Nie bylam jeszcze gotowa na drugiego malucha bo jeszcze nie nacieszylam sie pierwszym i nie ochlonelam od pieluch i niemowalków ale zycie swoje...trzeba bylo myslec glowa a nie d...pa heheh
Majówkową biedroneczke juz znam bo razem jestesmy sierpniówki2011 a reszte zaraz poznam
To co przyjemnych ciąż![]()
Witaj Devi, wiem ze pewnie w szoku duzym jestescie, ale bedzie dobrze
no ja własnie wpadłam w paranoje,mam atak paniki...tak jakbyHistoria perełki tak mnie poruszyła ze szok:/ Ja też nie mam objawow,minely od tak pewnego dnia.I co ja mam myslec??? Wizyta za 5 dni:/
Noelle prosze nie panikowac, wszystko bedzie dobrze i za to wszystkie trzymamy kciuki
Hej! Gratulacje dla wszystkich majowych mamusiek i buziaczki dla maleństw. Chcę się też pochwalić tym pięknym stanem i mam nadzieję, że zostanę już tu do maja.
Witaj
A ja dzis malego lenia mam, mala wlasnie usnela na drzemke a ja zasiadlam i delektuje sie slaba kawka, a na obiad robie dzis kurki w smietanie a co
Noelle1986
Gratuluje nowym majoweczka
Zapominajko jesli jutro dalej bede tak panikowac to poprosze w pracy o usg.a co!!
biedroneczka1980 Dzięki!!
a ja nie wiem co z dziejszym obiadem
Ja apetytu nie mam,mąz bedzie wieczorem.... sprobuje sie zmotywowac do stworzenia czegos za chwil pare
Zapominajko jesli jutro dalej bede tak panikowac to poprosze w pracy o usg.a co!!
biedroneczka1980 Dzięki!!
a ja nie wiem co z dziejszym obiadem
Ja apetytu nie mam,mąz bedzie wieczorem.... sprobuje sie zmotywowac do stworzenia czegos za chwil pare
Ostatnia edycja:
biedroneczka1980
Ja tak wczoraj na sile mieso z marchewka robilam, zawsze je lubilam, a wczoraj tak mi to jakos "smierdzialo", ze zostawilam calosc dla meza, albo gotowac nie moge bo sie oparami gotowania zmulam, albo mi sie smaki poprzestawialy
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Hej! Gratulacje dla wszystkich majowych mamusiek i buziaczki dla maleństw. Chcę się też pochwalić tym pięknym stanem i mam nadzieję, że zostanę już tu do maja.
Witaj!!!
Dziękuję, aż nie mogę się doczekać wizyty u mojego ginaWolałabym jednak jedną kruszynkę, marzy mi się dziewczynka....
Ale jak dowiem się o dwóch to też będę szczęśliwa, najważniejsze żeby nasze kruszynki były zdrowe!!!
Życzę miłego dnia mamuśki:*
Ale fajne masz przeczucia z bliźniakami. Ciekawa jestem, czy się sprawdzą

Noelle zagięłaś mnie z tym 14 tygodniem. Myślałam, że jeśli od początku nie było widać, to już raczej niespodzianki nie będzie. A tu się okazuje, że jednak jeszcze każda z nas może mieć więcej niż 1 w brzuchu.
Feelfine miałam ci odpisać i jakoś się zakręciłam. Super że tak pięknie się ułożyło!!! A jeszcze lepiej, że w nowej firmie tak gładko przeszła informacja o ciąży.
Mdła
Witajcie!
Wczoraj bylo pieknie i slonecznie a dzis szaro i buro
.Zuzol przeziebiony:stan podgoraczkowy,kaszel,katar.Zostala ze mna w domu.Ja najchetniej rzespalabym caaaly ten dzien!Ale nie ma co popadac w chandre bo te cudowne okolicznosci przyrody towarzyszyc mi maja najblizszy tydzien...Trzeba tylko znalezc jakies plusy.
Chcialam sie poskarzyc!Na Was!Jeden dzien czlowieka nie ma a tu 40stron!Moje kochane-toc to juz lekka przesada!Nadrabialam wiec "co kilka stron" i teraz meczy mnie nieodparte wrazenie,ze Z CALA PEWNOSCIA ominelo mnie cos istotnego...
Gratuluje wszystkim swiezouswiadomionym majowym mamom!
Wczoraj bylo pieknie i slonecznie a dzis szaro i buro
.Zuzol przeziebiony:stan podgoraczkowy,kaszel,katar.Zostala ze mna w domu.Ja najchetniej rzespalabym caaaly ten dzien!Ale nie ma co popadac w chandre bo te cudowne okolicznosci przyrody towarzyszyc mi maja najblizszy tydzien...Trzeba tylko znalezc jakies plusy.Chcialam sie poskarzyc!Na Was!Jeden dzien czlowieka nie ma a tu 40stron!Moje kochane-toc to juz lekka przesada!Nadrabialam wiec "co kilka stron" i teraz meczy mnie nieodparte wrazenie,ze Z CALA PEWNOSCIA ominelo mnie cos istotnego...
Gratuluje wszystkim swiezouswiadomionym majowym mamom!

Nia
ja rowniez witam wszystkie nowe kolezanki
moj synek jest przeziebiony i siedzimy w domku dlatego tez ciezko znalezc czas na komp
musze przyznac ze i mnie zaniepokoilo to ze moje objawy z lekka ustaja...lub tez zmieniaja sie bo odchodza bole brzucha a przyszla bezsennosc ktorea mnie niesamowicie wkurza... ach tez boje sie tego 19 pazdziernika
Mdla- zdrowka dla corci, taka ta pogoda paskudna jest u mnie tez caly dzien pada
feelfine- ciesze sie ze masz fajnego nowego szefa ktory super zareagowal, i taka szczerosc tez napewno jest lepsza, w koncu on tez musi wiedziec na czym stoi i planowac ewentualne zastepstwo na czas twojego macierzynskiego
karlaczek- ja mam w rodzinie i ze strony mamy i taty 5 par blizniat moje siostry tez blizniaczki ale szczerze wolalabym nie miec blizniakow, mysle ze to raczej sie "wyczuc" nie da, ale jesli bys chciala to oby byly tam 2 serduszka, ciaze mnoga - jak juz Noelle napisala- mozna wykryc wczesniej ale kolo 9 tygodnia raczej napewno widac gdyz zbyt wczesnie moga sie za siebie schowac lub na poczatku moze bic jedno serduszko itp...
moj synek jest przeziebiony i siedzimy w domku dlatego tez ciezko znalezc czas na komp
musze przyznac ze i mnie zaniepokoilo to ze moje objawy z lekka ustaja...lub tez zmieniaja sie bo odchodza bole brzucha a przyszla bezsennosc ktorea mnie niesamowicie wkurza... ach tez boje sie tego 19 pazdziernika
Mdla- zdrowka dla corci, taka ta pogoda paskudna jest u mnie tez caly dzien pada
feelfine- ciesze sie ze masz fajnego nowego szefa ktory super zareagowal, i taka szczerosc tez napewno jest lepsza, w koncu on tez musi wiedziec na czym stoi i planowac ewentualne zastepstwo na czas twojego macierzynskiego
karlaczek- ja mam w rodzinie i ze strony mamy i taty 5 par blizniat moje siostry tez blizniaczki ale szczerze wolalabym nie miec blizniakow, mysle ze to raczej sie "wyczuc" nie da, ale jesli bys chciala to oby byly tam 2 serduszka, ciaze mnoga - jak juz Noelle napisala- mozna wykryc wczesniej ale kolo 9 tygodnia raczej napewno widac gdyz zbyt wczesnie moga sie za siebie schowac lub na poczatku moze bic jedno serduszko itp...
dziewczyny jak się pobudzacie do życia;-)?? ja miłośniczkka kawki z mlekiem teraz na nią patrzeć nie mogę, po filiżankach zielonej różnicy też nie widzę...
dziś dla odmiany piękneeeeee słoneczko + pomidorówka =jakoś pokonam te moje niemiłosiernie smutne humory ;-)
dziś dla odmiany piękneeeeee słoneczko + pomidorówka =jakoś pokonam te moje niemiłosiernie smutne humory ;-)
Ostatnia edycja:
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Baa ja się nie pobudzam, bo nie jestem w stanie.
Zdrówka dla chorujących maluszków!!!
Zdrówka dla chorujących maluszków!!!
reklama
Mdła
Aromat porannej kawy tak mnie pobudzil ze wyladowalam w objeciach muszli
Wiec rzucilam Szanownemu,ze moze lepiej zeby mi nie nalewal :-) I tak caly dzien.Nie moge patrzec na jedzenie.A jak wyczuje won.....wrrrr....Jak dotad udalo mi sie pochlonac i zachowac jablko.Lepszy rydz niz nic 
Disiaj ze sklepu wyszlam pospiesznie jak zobaczylam jedzenie na polkach.A jak jeszcze widzialam,ze ludzie wkladaja je do koszykow i przypuszczalnie beda to jesc.... hahaha!wariatka....
Wiec rzucilam Szanownemu,ze moze lepiej zeby mi nie nalewal :-) I tak caly dzien.Nie moge patrzec na jedzenie.A jak wyczuje won.....wrrrr....Jak dotad udalo mi sie pochlonac i zachowac jablko.Lepszy rydz niz nic 
Disiaj ze sklepu wyszlam pospiesznie jak zobaczylam jedzenie na polkach.A jak jeszcze widzialam,ze ludzie wkladaja je do koszykow i przypuszczalnie beda to jesc.... hahaha!wariatka....
Ostatnia edycja:
Podziel się:
Historia perełki tak mnie poruszyła ze szok:/ Ja też nie mam objawow,minely od tak pewnego dnia.I co ja mam myslec??? Wizyta za 5 dni:/