reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Dziękuję za przywitanie :-)

No ja już w pracy siedzę i z tego co wiem czeka mnie jej bardzo dużo, jeżdżenie w tą i w tą dlatego póki co to siedzę i się relaksuję z zieloną herbatką :tak: Zimno strasznie, mam nadzieję, że chociaż na weekend się pogoda poprawi troszkę, chociaż i tak mam zamiar nic nie robić i leżeć i oglądać moich ukochanych Chirurgów :cool2:

Ogląda któraś z was ten serial ?

Miłego dnia :-):-)

Adisson gratulacje . przepraszam ze nie moge popisac z wami ale codziennie wymioty albo spanie czytalam ze Po 13tyg sie to zmienia ,?mysle bo juz wymiekam blada jak sciana jestem .Zycze milego dnia

Addison, cześć Ciężarówko! :-D

Dziewczyny, dupę mi urywa moje zabieganie-od-wczoraj. Pół dnia na uczelni (koleżanki oszalały z radości jak się przyznałam, że będę Mamutem - już drugim na naszym roku :-p), a w pracy to już mnie dosłownie $$@%^ strzelał i chciałam do domu. Dzisiaj też urwanie łba, bo na 9.45 na seminarium magisterskie, potem szybciutko do domu i na 15 na wykład, po czym biegusiem do pracy. Muszę jeszcze upiec tort, bo jutro dwudziestka mojego eee... pasierba :-D i zażyczył sobie tort kokosowy - nie wiem tylko, jak go dowiozę. Aż mi ślina wisi do samych kolan, jak sobie o tym torcie pomyślę (pewnie zaraz którąś z Was przez to zmuli, ale nie przepraszam :-)). Wyładowałam się też z rana na jednej babce z wydawnictwa, bo mnie od 22 sierpnia oszukuje, ale ja ją urządzę i jej udowodnię, że ze mną nie ma żartów. Jeśli chce stracić pracę, to ja mogę się postarać, żeby tak było - za oszustwa i zwodzenie się płaci. Czy jestem bezwzględna? :dry:

PS. Bąble po komarach przestają mnie boleć :szok:

Cześć kochane, miłego dnia życzę przyszłym mamom.Powiedzcie mi co jecie teraz w pierwszych tygodniach? Mi mało pokarmu 'wchodzi' mam non stop mdłości związane z łososiem więc odrzuca nie od ryb. Z warzyw tylko pomidory sałata i świeża marchew. Poza tym ser feta, zupy, szynka z pomidorem, wczoraj na obiad była lasagne ... Ciemny chleb, ser żółty, ryby, kurczak, banany, ryż nie wchodzą w ogóle. Jem w sumie dość niezdrowo ale nic innego nie przełknę. Dobrze że łykam witaminy.
A u was jak z jedzeniem?

reklama
Witajcie majóweczki :) Mnie osobiście odrzuciło od kawy. Praktycznie nie mogę na nią patrzeć i na samą myśl mnie mdli. Jeśli chodzi o jedzenie... ostatnio miałam ochotę na śledzie w śmietanie, ale po spróbowaniu efekty były tragiczne :baffled: - musiałam całe pudełeczko odstąpić mężowi :). Natomiast słodkie rzeczy mogę jeść i jeść, co prawda staram się ograniczać, bo się później nie uniosę :-D. Wczoraj jeszcze mdliło mnie po mięsie z kurczaka, więc moje bobo ewidentnie preferuje słodycze :). Mam nadzieję, że będzie dziewczynka :-) Pozdrawiam.

Do góry