addison
Zaciekawiona BB
Na 29 maja mam termin, więc ledwie się łapie na majówkę :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zimno strasznie, mam nadzieję, że chociaż na weekend się pogoda poprawi troszkę, chociaż i tak mam zamiar nic nie robić i leżeć i oglądać moich ukochanych Chirurgów 
), a w pracy to już mnie dosłownie $$@%^ strzelał i chciałam do domu. Dzisiaj też urwanie łba, bo na 9.45 na seminarium magisterskie, potem szybciutko do domu i na 15 na wykład, po czym biegusiem do pracy. Muszę jeszcze upiec tort, bo jutro dwudziestka mojego eee... pasierba
i zażyczył sobie tort kokosowy - nie wiem tylko, jak go dowiozę. Aż mi ślina wisi do samych kolan, jak sobie o tym torcie pomyślę (pewnie zaraz którąś z Was przez to zmuli, ale nie przepraszam :-)). Wyładowałam się też z rana na jednej babce z wydawnictwa, bo mnie od 22 sierpnia oszukuje, ale ja ją urządzę i jej udowodnię, że ze mną nie ma żartów. Jeśli chce stracić pracę, to ja mogę się postarać, żeby tak było - za oszustwa i zwodzenie się płaci. Czy jestem bezwzględna?

- musiałam całe pudełeczko odstąpić mężowi
. Wczoraj jeszcze mdliło mnie po mięsie z kurczaka, więc moje bobo ewidentnie preferuje słodycze