reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
PolaTola gratulacje!!!

Zapominajka kciuki za wizytę jutro!!!

ja odpoczywam po dniu całym, siadłam teraz do kompa na chwilę i chyba spadam spać.... wzięło mnie na odkurzanie i inne akcje po powrocie z pracy i chyba mam dość! ale jak czyściutko.... mmm!!!

A z odkryć dnia dzisiejszego to zajrzałam do szafki w której leżakują pierniki które piekłam ostatnio:) została może 1/3:p nie ma to jak mieć ciasteczkowego potwora w domu:))))

Dziewczyny!No nie zwariowalam!Jestem pewna!Maly lokator mial czkawke.Po prawej stronie brzuszka przycupnal i jak polozylam reke to nawet przez skore czulam!Czkawka jak nic! :szok: na 100%! Ale w szoku jestem,ze sama nie moge uwierzyc.Bo to chyba za wczesnie? Jutro koniec 19-go tygodnia.W czwartek poczatek 20-go i w piatek wizyta polowkowa :biggrin2: Jeszcze raz tyle i juz te nieloty Z CALA PEWNOSCIA sie skoncza :-D

Ja bede piekla tort marchwiowo-ananasowy z masa kokosowa.Jak wyjdzie to wkleje zdjecia w temacie "smakowitosci".Jak nie wyjdzie to wkleje zdjecia w nowej rubryce "porazki i wzloty ciazowe" z adnotacja,ze tyczy sie pierwszego :-D Kiedy wy pieczecie?Mloda ma urodziny przed samymi swietami.Wiec moze mnie wyprzedzicie? :happy2:

moze i czkawka dzieci czesto ja miewaja zreszta ciaza twoja nie jest tak wczesna bys nie mogla poczuc, fajnie

Zapominajka- ja tam nie pieklam kupilam :) ale ja nie z tych kochajacych kuchnie i pichcenie :) a tak sie caly czas zastanawiam te obiecane bombki-fotki- to juz wstawilas i przeoczylam je ?

PolaTola- gratulacje

Ostatnia edycja:
Dzisiaj byłam na USG bede miała na 100 %DZIEWCZYNKE,.jest zdrowa i wszystko jest na miejscu tak jak powinno być :)) termin z usg jest tydzień późniejszy na 11 Maj :) Mała strasznie sie ruszała ciężko było mu zrobić dobre zdjęcie... nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa !!!!! :)

polaTola - gratulacje synka !!

Zapominajka - 3mam kciuki za jutrzejszą wizyte

Ostatnia edycja:
Gratulacje dziewczyny!

Kaja, wypieprzyć do śmieci (zostaw na następną zimę :p). Nie ryzykuj, że się wywalisz na lód i zobisz krzywdę, tym bardziej w ciąży. Ja kupiłam na zimę traperki i żadnych innych nie chcę wkładać :sorry2:

Ostatnia edycja:
Gratulacje dziewczyny!

Kaja, wypieprzyć do śmieci (zostaw na następną zimę :p). Nie ryzykuj, że się wywalisz na lód i zobisz krzywdę, tym bardziej w ciąży. Ja kupiłam na zimę traperki i żadnych innych nie chcę wkładać :sorry2:

ale ze co, takie traperki traperki czy kozaki traperki?

W098FLK1112, Typ: Botek , Marka: JENNIFER&JENNIFER, Kolory: Szary ciemny , Przedział rozmiarowy: 36,37,38,39,40,41

Bardzo podobne do tych. W sumie takie trochę byle co, nawet niespecjalnie atrakcyjne, ale przy moich nogach i ciąży wzięłam pierwsze lepsze, byle niskie, bez obcasów i z traperkowaną podeszwą. Mam kilka par innych, ale dość wysokich, na obcasach, więc chodzę tylko gdy jest sucho i na krótkie trasy. No i dochodzi jeszcze kwestia roozmiaru, bo nie każda 41 jest na mnie dobra, niektóre ciasne... Szukanie butów to katorga, więc jak znajdę, to czasami biorę cokolwiek :/

reklama
Do góry