reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
słuchajcie

Wy też tak latacie do kibla co chwilę?!
ja już chyba ze 20 razy dzisiaj byłam!!! pójdę, wysikam i 5 min później mi się wydaje że znów mi się chce... łapię się już na tym że wstrzymuję do granic bo inaczej bym pół dnia w kiblu siedziała!!!:szok::szok::szok:

nom, jakby za to placili, to juz bym domu w italii szukala:-D

Nie wiem jak Wam ale mi pani od krwi kazała "usiąść na tyłku" i nigdzie nie łazić żebym właśnie nie zasłabła a w razie czego drzeć się na całe fardło że coś jest nie tak :-D

jak znam siebie to na bank glebę zaliczę zwłaszcza, że mi niedużo brakuje jak samą igłę widzę:zawstydzona/y:
a siku to najbardziej w nocy biegam, normalnie co 0,5h pobudka:szok:

kurcze, kupilam sobie maseczke rozjasniajaca na facjate, bo mnie tak zaplamilo..i rzeczywiscie to dziala, wszystko sie rozjasnilo..:szok:
nie wygladam jak muchomor:-D

ALG no mi tez zaraz na tyłek usiac kazały. wypiłam raz dwa. Było ok. Ale po 30 minutach ...to juz wiecie. Widowisko na cała przychodnie:dry:

Z sikaniem to juz tez cyrk na kółkach,latam co 30 minut z paroma kroplami:dry:

jakby malo było to chyba załapalam grype w tej przychodni...........

:-):-):-):-):-):-):-)ale mam banana na gębie:-):-):-):-):-):-):-):-)
właśnie zadzwonił mężulek i wraca z delegacji jutro rano a nie w sobotę:-):-)

noelle herbatka z cytrynką i malinkami i siup do łóżka żeby cię choróbsko nie dopadło:-)

k.a.j.a dobry peeling zrób przed maseczką to zawsze lepiej działa:-)
a jak mazidło jest na bazie kwasów owocowych to uważaj na mrozach bo naczynka mogą popękac

kurcze, no plus jest taki, ze mam taka karnacje, ze zadne naczynko mi w zyciu nie peklo i ciemna ze nawet linea negra jest jak za mgla:-D..

a mazidlo jest, czekaj niech po nie poleze, o zadnych kwasach nie pisza:-D
pisza o "elemi pfa" cokolwiek to znaczy, jestem w kazdym razie ujedrniona, rozjasniona i mlodsza, tak pisza w ulotce:szok::-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry