reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Kaja wiem, że tam podobnie jak u nas... ale tak się cieszyłaś że się wyprowadzasz z krainy wiecznych śniegów;-):-)

Ullana witaj, dużo u nas miejsca, i pewnie dla tego tyle produkujemy, do maja będzie pewnie ze 3000 stron;-)

A ja właśnie wciągnęłam z kilogram pomarańczy i chyba zaraz pęknę, RATUNKU:szok:

reklama
Noelle ja mialam to samo w pierwszej ciazy!Nie chcialam Wam pisac zeby nie straszyc.Ale mdlosci okropne,zawroty glowy i mroczki przed oczami...Dobrze,ze nie bracia...

Witamy nowe forumowiczki w naszym kulinarnym zakatku!
Dzisiaj przed podejsciem do kompa zaaplikowalam sobie lody i 4 mandarynki a tu widze spokojnie jakos.Tylko wzmianki jakies niesmiale...

Cytryn trzymamy kciuki za kolo.Zeby juz z glowy bylo.

Panie z dalekiej polnocy uprasza sie o zachowanie umiaru robotnego!I Ty Kaja nam piszesz,ze masz problemy z ubieraniem?Ale rach-ciach odsniezyc to z latwoscia przychodzi? :sorry2:

Kitka odzywaj sie co u Ciebie.Kciuki zacisniete.Czekamy na dobre wiesci!

Jak juz pisalam ja pralam w plynie dzidziowym bo sie latwiej splukuje i nie trzeba dlugich programow ustawiac jak wszystko i tak zarzygane jest...No przynajmniej mnie zdziwilo jak taki slodki bobasek duzo ulewa...:dry: Ale przy skorze naszej Mlodej i tak nie moglam prac w normalnym proszku.Teraz ciuszki normalnie przeprane w zwyklym proszku poskladane w szafce czekaja ale prac bede juz rzed terminem.Teraz nie ma sensu...
Swoja droga mam cala komode ciuszkow 50-56cm :eek: Na swoje usprawiedliwienie dodam,ze mloda do 3-4 m-ca nosila.A brzuszek w pierwszej ciazy na tym etapie z cala pewnoscia mialam wiekszy.I wazylam tez nieco wiecej.

hahahhaha umieram ... tak Cytryna można:-):-):-), a ja to nawet zawsze sikam prawie na czerwono ... bo nie nie znam umiaru przy burakach:-p

Jutro jadę na wieś i mam zamiar poszperać w ubraniach dzieciowych i posegregować co mam a czego mi brakuje.

Ostatnia edycja:
słuchajcie

Wy też tak latacie do kibla co chwilę?!
ja już chyba ze 20 razy dzisiaj byłam!!! pójdę, wysikam i 5 min później mi się wydaje że znów mi się chce... łapię się już na tym że wstrzymuję do granic bo inaczej bym pół dnia w kiblu siedziała!!!:szok::szok::szok:

Nanu ja tez tak mam ... a jak idę do kibla to poleci kilka kropel i .... i właśnie po chwili chce mi się znowu :dry: wydaje mi się, że mała uciska na pęcherz i dla tego takie uczucie.

nanu może chcesz pessarek założyć?:-D rano się tak stresowałam że byłam w wc chyba z 15 razy a od włożenia tylko raz- coś się zacięło!!!!

masakrycznie chce mi się spać...

cytryna uśmiałam się do łez!zacznę sikać na zielono bo od wczoraj całą paczkę szpinaku wrąbałam!!!!!:-D

reklama
kartagina - a Ty masz i szew i krążek ?

ja mam bardzo złe doświadczenie ze szwem, więc teraz mimo wskazania wybrałam krążek
szyjkę mam krótką, ale twardą, więc nie jest źle
przy zakładaniu też czułam tylko dyskomfort
z córcią też miałam od 18 tc i się udało, nawet przenosiłam, ale za to poród był ekspresowy i prawie bezbolesny, więc liczę na powtórkę ;-)
ogólnie podobno bardzo łatwo złapać infekcję, ale ja nie miałam ani razu, a teraz też jest dobrze
głupio to zabrzmi, ale fajnie, że ktoś jeszcze dzieli podobne doświadczenie:sorry2:

Noelle- ja już miałam 2 razy glukozę - rzygałam za każdym razem i też leżałam na kozetce z wirującym sufitem;-)
za pierwszym razem wyszły mi wyniki z kosmosu i kazali powtórzyć:-pkoszmarne badanie

Do góry