reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Zapo - już za parę dni, za dni parę... No dobra - paredziesiat:-D Ale pychoty mi tu pokazujesz...

Noirel - pierwszy raz cos takiego widze:szok: Srebrne zeby heee....

Citrus - tez znam lagodne amstaffy;) Lubie te psy;)

Postanowilam ,ze bede chodzic na basen. I moze jakies zajecia dla kobiet w ciazy. Bo moj kregoslup nie da rady tak dalej:szok:

Kasienkadg tylko uważaj żebyś nie złapała jakiejś infekcji ja jak złapałam tak teraz koniec nie mogę się wyleczyć, tylko globulki, antybiotyki a w moczu i tak bakterie. Na kręgosłup dobra jest piłka do ćwiczeń ja sobie sprawiłam i teraz jak regularnie ćwiczę na fitnesie i w domu to nie narzekam na ból kręgosłupa.

Jeszcze pół godzinki i do domu i.. weekend!!! :tak: tym bardziej nie mogę się doczekać, że na obiad planuję dziś makaron ze świeżym szpinakiem, sosem śmietanowym i gorgonzolą.. om nom nom...

Kasienkadg tylko uważaj żebyś nie złapała jakiejś infekcji ja jak złapałam tak teraz koniec nie mogę się wyleczyć, tylko globulki, antybiotyki a w moczu i tak bakterie. Na kręgosłup dobra jest piłka do ćwiczeń ja sobie sprawiłam i teraz jak regularnie ćwiczę na fitnesie i w domu to nie narzekam na ból kręgosłupa.

ja jak kupiłam tą piłkę to się skończyło na tym że służy mi jako krzesło do siedzenia przy komputerze:-D

Citrus moja suka za to ma "nosa" do jeży i jak na spacerze nie zauważe to potem 2h dodatkowo chodzę aż ta się zmęczy i wypuści...ale że ostatnio mieszka na ogrodzie to już jest ciężej upilnować...więc znalazłam sposób...podtapianie,wsadzam jej łeb do miski z wodą i dopiero jak się topi to go puszcza...niestety czym mniejszy jeż tym mniejsza szansa przeżycia:-( nie mają takiego refleksu żeby się w kulkę zwinąć...suka zawsze ma pokaleczony pysk ale uważa to chyba za dobrą zabawę:szok::szok::-(

ullana no ja na szczęście zaliczyłam szpital 3 dni i odkażałam wcześniej pochwę. z resztą teraz globulki to stały punkt programu:) szkoda że ciebie takie doświadczenie spotkało...

matko dziewczyny jak ja bym sobie popływała na basenie... na szczęście mieszkamy w tak pięknym miejscu że na 3 jeziora mamy 5 minut drogi i cały sezon chodzimy wieczorami! już się nie mogę doczekać!!:rofl2:

Ja 15.02. zaczynam aquaaerobik dla ciezarowek :-) ciekawosc mnie zzera.I joge tez zaczynam.Ponoc bardzo pomaga przy porodzie jak sie chodzi.W Polsce chodzilam jakis czas i baaardzo lubilam.Wiec chetnie wroce i bede kontynuowac po porodzie.Relaks :tak:

Jestem glodna.A Zapo oczywiscie podrzuca najgorsze pomysly...Ale Aska pierogi robila i takiego smaka mi narobila...ze wyciagne sobie porcje z zamrazalnika :-D Z kasza gryczana i serkiem kozim.Mniam,mniam...A jutro robie gzika z pyrami.Od wczoraj tak za mna chodzi,ze meza do ruskiego sklepu po bialy ser musialam wyslac.Bo bym nie przezyla :-)

Piesy sa rewelacyjne!Nigdy nie mialam i sie naszy swinka morska teraz jaram jak cholera.Dzisiaj zaliczyla pierwsze spacery na smyczy i tak sie naganialy z Mloda,ze teraz polozyla sie przy mnie i odsypia.Zero kondycji...Ale dumna jestem bardzo bo pierwsza kupke na dworze udalo jej sie trzasnac!I tak fajnie wygladaja z Mloda jak biegaja razem.Rewelacja!

kitka sie odzywala?Wiadomo cos??

u nas sytuacja opanowana,młoda sie obudzila i dała opis swoich umiejetnosci. Cóz panikara ze mnie:confused2:
Zrobilam krokiety z miesem,w ilosci jak dla calej armii. Zakupy tez zrobilam na caly weekend,co bym nie musiala po cos jechac bo u nas -10 dla mnie odczuwalne jak - 20:confused2: Nawet sobie posplam popoludniu,pewnie zaowocuje to bezsenna noca:confused2: Ale co mi tam:-D

reklama
kitka sie odzywala?Wiadomo cos??

u nas sytuacja opanowana,młoda sie obudzila i dała opis swoich umiejetnosci. Cóz panikara ze mnie:confused2:
Zrobilam krokiety z miesem,w ilosci jak dla calej armii. Zakupy tez zrobilam na caly weekend,co bym nie musiala po cos jechac bo u nas -10 dla mnie odczuwalne jak - 20:confused2: Nawet sobie posplam popoludniu,pewnie zaowocuje to bezsenna noca:confused2: Ale co mi tam:-D

Ja od 3 dni regularnie śpię w dzień przed tv i w nocy całkiem nieźle. Jedyne pobudki to na siku, a że sypialnie mam na górze a wc na dole to trochę wkurzające. Pewnie mężuś z prędkością światła będzie robił łazienkę na góre jak sie jeszcze pare razy w nocy przespaceruje:-D

A ja dziś na obiad zamówiłam pizze a co tam

Do góry