reklama
Kasienkadg
Fanka BB :)
Zapo - już za parę dni, za dni parę... No dobra - paredziesiat
Ale pychoty mi tu pokazujesz...
Noirel - pierwszy raz cos takiego widze
Srebrne zeby heee....
Citrus - tez znam lagodne amstaffy
Lubie te psy
Postanowilam ,ze bede chodzic na basen. I moze jakies zajecia dla kobiet w ciazy. Bo moj kregoslup nie da rady tak dalej
Ale pychoty mi tu pokazujesz...Noirel - pierwszy raz cos takiego widze
Srebrne zeby heee....Citrus - tez znam lagodne amstaffy
Postanowilam ,ze bede chodzic na basen. I moze jakies zajecia dla kobiet w ciazy. Bo moj kregoslup nie da rady tak dalej

Kasienkadg tylko uważaj żebyś nie złapała jakiejś infekcji ja jak złapałam tak teraz koniec nie mogę się wyleczyć, tylko globulki, antybiotyki a w moczu i tak bakterie. Na kręgosłup dobra jest piłka do ćwiczeń ja sobie sprawiłam i teraz jak regularnie ćwiczę na fitnesie i w domu to nie narzekam na ból kręgosłupa.
Kasienkadg
Wikki - tez sobie chyba taka pilke sprawie...

Kasienkadg tylko uważaj żebyś nie złapała jakiejś infekcji ja jak złapałam tak teraz koniec nie mogę się wyleczyć, tylko globulki, antybiotyki a w moczu i tak bakterie. Na kręgosłup dobra jest piłka do ćwiczeń ja sobie sprawiłam i teraz jak regularnie ćwiczę na fitnesie i w domu to nie narzekam na ból kręgosłupa.
ja jak kupiłam tą piłkę to się skończyło na tym że służy mi jako krzesło do siedzenia przy komputerze
Citrus moja suka za to ma "nosa" do jeży i jak na spacerze nie zauważe to potem 2h dodatkowo chodzę aż ta się zmęczy i wypuści...ale że ostatnio mieszka na ogrodzie to już jest ciężej upilnować...więc znalazłam sposób...podtapianie,wsadzam jej łeb do miski z wodą i dopiero jak się topi to go puszcza...niestety czym mniejszy jeż tym mniejsza szansa przeżycia:-( nie mają takiego refleksu żeby się w kulkę zwinąć...suka zawsze ma pokaleczony pysk ale uważa to chyba za dobrą zabawę

:-(ullana no ja na szczęście zaliczyłam szpital 3 dni i odkażałam wcześniej pochwę. z resztą teraz globulki to stały punkt programu
szkoda że ciebie takie doświadczenie spotkało...
matko dziewczyny jak ja bym sobie popływała na basenie... na szczęście mieszkamy w tak pięknym miejscu że na 3 jeziora mamy 5 minut drogi i cały sezon chodzimy wieczorami! już się nie mogę doczekać!!
matko dziewczyny jak ja bym sobie popływała na basenie... na szczęście mieszkamy w tak pięknym miejscu że na 3 jeziora mamy 5 minut drogi i cały sezon chodzimy wieczorami! już się nie mogę doczekać!!

Mdła
Ja 15.02. zaczynam aquaaerobik dla ciezarowek :-) ciekawosc mnie zzera.I joge tez zaczynam.Ponoc bardzo pomaga przy porodzie jak sie chodzi.W Polsce chodzilam jakis czas i baaardzo lubilam.Wiec chetnie wroce i bede kontynuowac po porodzie.Relaks 
Jestem glodna.A Zapo oczywiscie podrzuca najgorsze pomysly...Ale Aska pierogi robila i takiego smaka mi narobila...ze wyciagne sobie porcje z zamrazalnika
Z kasza gryczana i serkiem kozim.Mniam,mniam...A jutro robie gzika z pyrami.Od wczoraj tak za mna chodzi,ze meza do ruskiego sklepu po bialy ser musialam wyslac.Bo bym nie przezyla :-)
Piesy sa rewelacyjne!Nigdy nie mialam i sie naszy swinka morska teraz jaram jak cholera.Dzisiaj zaliczyla pierwsze spacery na smyczy i tak sie naganialy z Mloda,ze teraz polozyla sie przy mnie i odsypia.Zero kondycji...Ale dumna jestem bardzo bo pierwsza kupke na dworze udalo jej sie trzasnac!I tak fajnie wygladaja z Mloda jak biegaja razem.Rewelacja!

Jestem glodna.A Zapo oczywiscie podrzuca najgorsze pomysly...Ale Aska pierogi robila i takiego smaka mi narobila...ze wyciagne sobie porcje z zamrazalnika
Z kasza gryczana i serkiem kozim.Mniam,mniam...A jutro robie gzika z pyrami.Od wczoraj tak za mna chodzi,ze meza do ruskiego sklepu po bialy ser musialam wyslac.Bo bym nie przezyla :-)Piesy sa rewelacyjne!Nigdy nie mialam i sie naszy swinka morska teraz jaram jak cholera.Dzisiaj zaliczyla pierwsze spacery na smyczy i tak sie naganialy z Mloda,ze teraz polozyla sie przy mnie i odsypia.Zero kondycji...Ale dumna jestem bardzo bo pierwsza kupke na dworze udalo jej sie trzasnac!I tak fajnie wygladaja z Mloda jak biegaja razem.Rewelacja!
Noelle1986
kitka sie odzywala?Wiadomo cos??
u nas sytuacja opanowana,młoda sie obudzila i dała opis swoich umiejetnosci. Cóz panikara ze mnie
Zrobilam krokiety z miesem,w ilosci jak dla calej armii. Zakupy tez zrobilam na caly weekend,co bym nie musiala po cos jechac bo u nas -10 dla mnie odczuwalne jak - 20
Nawet sobie posplam popoludniu,pewnie zaowocuje to bezsenna noca
Ale co mi tam
u nas sytuacja opanowana,młoda sie obudzila i dała opis swoich umiejetnosci. Cóz panikara ze mnie

Zrobilam krokiety z miesem,w ilosci jak dla calej armii. Zakupy tez zrobilam na caly weekend,co bym nie musiala po cos jechac bo u nas -10 dla mnie odczuwalne jak - 20
Nawet sobie posplam popoludniu,pewnie zaowocuje to bezsenna noca
Ale co mi tam
reklama
viki81
mama Karolci
kitka sie odzywala?Wiadomo cos??
Zrobilam krokiety z miesem,w ilosci jak dla calej armii. Zakupy tez zrobilam na caly weekend,co bym nie musiala po cos jechac bo u nas -10 dla mnie odczuwalne jak - 20Nawet sobie posplam popoludniu,pewnie zaowocuje to bezsenna noca
Ale co mi tam
![]()
Ja od 3 dni regularnie śpię w dzień przed tv i w nocy całkiem nieźle. Jedyne pobudki to na siku, a że sypialnie mam na górze a wc na dole to trochę wkurzające. Pewnie mężuś z prędkością światła będzie robił łazienkę na góre jak sie jeszcze pare razy w nocy przespaceruje

A ja dziś na obiad zamówiłam pizze a co tam
Podziel się: