Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale pychoty mi tu pokazujesz...
Srebrne zeby heee....

Kasienkadg tylko uważaj żebyś nie złapała jakiejś infekcji ja jak złapałam tak teraz koniec nie mogę się wyleczyć, tylko globulki, antybiotyki a w moczu i tak bakterie. Na kręgosłup dobra jest piłka do ćwiczeń ja sobie sprawiłam i teraz jak regularnie ćwiczę na fitnesie i w domu to nie narzekam na ból kręgosłupa.

:-(

Z kasza gryczana i serkiem kozim.Mniam,mniam...A jutro robie gzika z pyrami.Od wczoraj tak za mna chodzi,ze meza do ruskiego sklepu po bialy ser musialam wyslac.Bo bym nie przezyla :-)
Nawet sobie posplam popoludniu,pewnie zaowocuje to bezsenna noca
Ale co mi tam
kitka sie odzywala?Wiadomo cos??
u nas sytuacja opanowana,młoda sie obudzila i dała opis swoich umiejetnosci. Cóz panikara ze mnie
Zrobilam krokiety z miesem,w ilosci jak dla calej armii. Zakupy tez zrobilam na caly weekend,co bym nie musiala po cos jechac bo u nas -10 dla mnie odczuwalne jak - 20Nawet sobie posplam popoludniu,pewnie zaowocuje to bezsenna noca
Ale co mi tam
![]()