Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Nadal nie wiadomo i to jest trochę irtujące, bo jeśli się nic złego nie stało (oby!!!), a ona wczoraj zasiała w nas niepokój, to trochę nie w porządku nas tak trzymać w niepewności i nie napisać nawet pół słowa na forum
Dziewczynki moje jesteście przekochane! Wielki buziak dla Was za zainteresowanie i troskę. Lekarka na wizycie nie zauwazyła nic niepokojącego ale dla czystego sumienia odesłała mnie do szpitala na badania. W szpitalu przebadali, wymacali i niby wszystko jest ok ale nie mają pojęcia skąd to krwawienie się pojawiło;/ Badania ok, malutka zdrowa, szyjka zamknięta, przyczyną nie jest też nadżerka takze cholipa nie wiadomo. Zatrzymali mnie na noc na obserwacje. Teraz jestem juz w domku ale mam duzo leżeć, odpoczywać , nie denerwować sie i absolutnie nie robic nic na siłę. Mam nadzieję, że ssytuacja się już nie powtórzy.
Przepraszam dziewuszki ale do domu dotarłam dopiero dzisiaj po 15 i odrazu poszłam spać, bo ledwo na oczy widziałam. Dopiero się przebudziłam i odrazu do Was napisałam:-)
Alez Cie Citrus wywolal-jak wilka z lasu
I teraz rzeczywiscie odpoczywaj,leniu**** i uwazaj na siebie!Nie zazdroszcze nocy w szpitalu ale cale szczescie juz do nas wrocilas...
W razie czego trza chłopa zagonić na forum, żeby napisał, że jest w porządku, albo się logować na telefon, albo gołębia wysłać, albo nie wiem...

Kitka jak dobrze,ze wszystko ok!Wszystkie tu jajo znosilysmyAlez Cie Citrus wywolal-jak wilka z lasu
I teraz rzeczywiscie odpoczywaj,leniu**** i uwazaj na siebie!Nie zazdroszcze nocy w szpitalu ale cale szczescie juz do nas wrocilas...
Spalam na brzuchu jeszcze jakis miesiac temu(w nocy sie przekrecalam).Teraz juz nie da rady.Pomyslec,ze miesiac temu moglam udawac jeszcze,ze nie jestem w ciazy.Teraz sie nie wypre.Przyrost brzucha w tempie geometrycznym.Jakby mnie przez ten miesiac pod kilka atmosfer i pompowali jak balonik :-)
Obzarlam sie tymi pierogami(bosz...jakie dobre byly!) i czuje sie jakbym miala sie kulac a nie chodzic...
a że my obie w Trójmiasta to doleciało:-)