reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
No właśnie nie 
Pola pamiętamy ;-)

Pola pamiętamy ;-)
Dziewczynki moje jesteście przekochane! Wielki buziak dla Was za zainteresowanie i troskę. Lekarka na wizycie nie zauwazyła nic niepokojącego ale dla czystego sumienia odesłała mnie do szpitala na badania. W szpitalu przebadali, wymacali i niby wszystko jest ok ale nie mają pojęcia skąd to krwawienie się pojawiło;/ Badania ok, malutka zdrowa, szyjka zamknięta, przyczyną nie jest też nadżerka takze cholipa nie wiadomo. Zatrzymali mnie na noc na obserwacje. Teraz jestem juz w domku ale mam duzo leżeć, odpoczywać , nie denerwować sie i absolutnie nie robic nic na siłę. Mam nadzieję, że ssytuacja się już nie powtórzy.
Przepraszam dziewuszki ale do domu dotarłam dopiero dzisiaj po 15 i odrazu poszłam spać, bo ledwo na oczy widziałam. Dopiero się przebudziłam i odrazu do Was napisałam:-)
Nadal nie wiadomo i to jest trochę irtujące, bo jeśli się nic złego nie stało (oby!!!), a ona wczoraj zasiała w nas niepokój, to trochę nie w porządku nas tak trzymać w niepewności i nie napisać nawet pół słowa na forum
Przepraszam dziewuszki ale do domu dotarłam dopiero dzisiaj po 15 i odrazu poszłam spać, bo ledwo na oczy widziałam. Dopiero się przebudziłam i odrazu do Was napisałam:-)
Ostatnia edycja:
Kitka no dzięki Bogu!!! z siebie tu wszystkie wychodziły!!! szpitale chciały obdzwaniać, detektywów wynajmować! dobrze że w domciu i wszystko ok!!!
Sembo powtórzę po wszystkich że piękniuchne dzieło! to nie jest robota kogoś kto się nie zna na szydełkowaniu!!! a z tyłu co? guziczek?
Sembo powtórzę po wszystkich że piękniuchne dzieło! to nie jest robota kogoś kto się nie zna na szydełkowaniu!!! a z tyłu co? guziczek?
Ostatnia edycja:
Nia
Fanka BB :)
Dziewczynki moje jesteście przekochane! Wielki buziak dla Was za zainteresowanie i troskę. Lekarka na wizycie nie zauwazyła nic niepokojącego ale dla czystego sumienia odesłała mnie do szpitala na badania. W szpitalu przebadali, wymacali i niby wszystko jest ok ale nie mają pojęcia skąd to krwawienie się pojawiło;/ Badania ok, malutka zdrowa, szyjka zamknięta, przyczyną nie jest też nadżerka takze cholipa nie wiadomo. Zatrzymali mnie na noc na obserwacje. Teraz jestem juz w domku ale mam duzo leżeć, odpoczywać , nie denerwować sie i absolutnie nie robic nic na siłę. Mam nadzieję, że ssytuacja się już nie powtórzy.
ciesze sie ze z dzidzia wszystko dobrze, odpoczywaj duzo
Mdła
Kitka jak dobrze,ze wszystko ok!Wszystkie tu jajo znosilysmy
Alez Cie Citrus wywolal-jak wilka z lasu
I teraz rzeczywiscie odpoczywaj,leniu**** i uwazaj na siebie!Nie zazdroszcze nocy w szpitalu ale cale szczescie juz do nas wrocilas...
Spalam na brzuchu jeszcze jakis miesiac temu(w nocy sie przekrecalam).Teraz juz nie da rady.Pomyslec,ze miesiac temu moglam udawac jeszcze,ze nie jestem w ciazy.Teraz sie nie wypre.Przyrost brzucha w tempie geometrycznym.Jakby mnie przez ten miesiac pod kilka atmosfer i pompowali jak balonik :-)
Obzarlam sie tymi pierogami(bosz...jakie dobre byly!) i czuje sie jakbym miala sie kulac a nie chodzic...
Alez Cie Citrus wywolal-jak wilka z lasu
I teraz rzeczywiscie odpoczywaj,leniu**** i uwazaj na siebie!Nie zazdroszcze nocy w szpitalu ale cale szczescie juz do nas wrocilas...Spalam na brzuchu jeszcze jakis miesiac temu(w nocy sie przekrecalam).Teraz juz nie da rady.Pomyslec,ze miesiac temu moglam udawac jeszcze,ze nie jestem w ciazy.Teraz sie nie wypre.Przyrost brzucha w tempie geometrycznym.Jakby mnie przez ten miesiac pod kilka atmosfer i pompowali jak balonik :-)
Obzarlam sie tymi pierogami(bosz...jakie dobre byly!) i czuje sie jakbym miala sie kulac a nie chodzic...
citrus
Kitka! NARESZCIE! Bardzo dobrze, że wszystko jest w porządku, od razu kamień z serca
Ale ochrzan się należy, nie wolno tak ludzi straszyć i nie dawać znaku życia ;-)
W razie czego trza chłopa zagonić na forum, żeby napisał, że jest w porządku, albo się logować na telefon, albo gołębia wysłać, albo nie wiem...
Spimpam na "Władcę Pierścieni..."
Ale ochrzan się należy, nie wolno tak ludzi straszyć i nie dawać znaku życia ;-)
W razie czego trza chłopa zagonić na forum, żeby napisał, że jest w porządku, albo się logować na telefon, albo gołębia wysłać, albo nie wiem...
Spimpam na "Władcę Pierścieni..."

Ostatnia edycja:
Doczytałam Was dziewczynki i az mi głupio, że nie odezwałam sie zaraz po powrocie do domu
Przepraszam za niepokój....
Ehhh leniuchowania to ja mam juz dośc
mąż pozwala mi wstawać tylko do toalety. Niezłego stracha mu wczoraj napędziłam
Cieszę sie bardzo, że wszystko jest dobrze ale nie daje mi spokoju fakt, że nawet lekarze nie wiedzą skąd to krwawienie
Za 2 tygodnie do kontroli, chyba że znowu pojawi się krwawienie to odrazu do szpitala.
Citrus przyznaj się, pewnie głośno krzyczałaś
a że my obie w Trójmiasta to doleciało:-)
Ehhh leniuchowania to ja mam juz dośc

Cieszę sie bardzo, że wszystko jest dobrze ale nie daje mi spokoju fakt, że nawet lekarze nie wiedzą skąd to krwawienie
Kitka jak dobrze,ze wszystko ok!Wszystkie tu jajo znosilysmyAlez Cie Citrus wywolal-jak wilka z lasu
I teraz rzeczywiscie odpoczywaj,leniu**** i uwazaj na siebie!Nie zazdroszcze nocy w szpitalu ale cale szczescie juz do nas wrocilas...
Spalam na brzuchu jeszcze jakis miesiac temu(w nocy sie przekrecalam).Teraz juz nie da rady.Pomyslec,ze miesiac temu moglam udawac jeszcze,ze nie jestem w ciazy.Teraz sie nie wypre.Przyrost brzucha w tempie geometrycznym.Jakby mnie przez ten miesiac pod kilka atmosfer i pompowali jak balonik :-)
Citrus przyznaj się, pewnie głośno krzyczałaś
a że my obie w Trójmiasta to doleciało:-)reklama
Podziel się: